Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Tak mała porada: róbcie często kopie zapasowe list, bo program lubi wywalać czasem pozycje (mi osobiście wywalił dwie, ale kumplowi pół listy poleciało, więc lepiej się ubezpieczyć).
Viuader: ale nawet w tym problem, ze jak wgrywac anime do kompa i dopiero z kompa na anime list to i tak dupa zgita :/
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Odcinki nie sa na bank uszkodzone?
Jak nie to nie mam pojecia, co prawda meczylem sie z nie ktorymi odcinkami ale wszytkie dalo rade "zmielic" w AL 3.0.
Teraz nawet dodałęm w serii Avenger ręcznie i nie dało się dac "Uaktualnij" :/ a jak wylancze (nie program tylko tam gdzie sie dodoajhe pliki wyskakuje mi "Acces Violation at address 00413ED2 in module "Anime List 3.exe" Read To Adress 00000008" ...?
Odsiwezam:P
Reinstalowalem z 5 razy i dalej to samo:? zawsze wyskakuje mi, ze mam dodawac plik video a to robie a jak wylanczam dodawanie plikow albo manualne dodawanie i chce uaktulanic to: "Acces Violation at address 00413ED2 in module "Anime List 3.exe" Read To Adress 00000008"Moze ktos by umiescil swoja instalke z ktorej instalowal bo mzoe na anime list builder cos sie popierniczylo....
Oj nie sadze bo robilem formata kilka dni temu i sciagalem nowa instalke
Ale jak bede mial czas to moge wrzucic
ok to ja tez mam pare pytan po pierwsze czy w html jak liste sie wyeksportuje mozna wiciec przy pozycji anime komentarz do niej jaki sie dalo jesli tak to gdzie i po drugie czy u was lewa strona jest tak jakby lekko ucieta ?? ( chodzi mi o okienko wyswietlane przez ten program ) jesli ktos mial te problemy lub wie jak sie z nimi uporac to niech tu napisze plis
pozdro
Niedawno zacząłem robić własną listę w tym programie ale denerwujące jest to, że nie ma w nim wielu kategorii np. magic, martial arts lub school. Może ktoś zna jeszcze jakiś inny program do robienia list anime? Oprócz Excela oczywiście.
Przy okazji czym jest Kodomo, Moe, Josei?
Ostatnio edytowany przez Endru (2007-03-03 19:10:51)
Niedawno zacząłem robić własną listę w tym programie ale denerwujące jest to, że nie ma w nim wielu kategorii np. magic, martial arts lub school. Może ktoś zna jeszcze jakiś inny program do robienia list anime? Oprócz Excela oczywiście.
Przy okazji czym jest Kodomo, Moe, Josei?
Nie znam innego programu, ale znam aniDB i export liste
Strony Poprzednia 1 2