Nie jesteś zalogowany.
Nie no ten trailer to już totalna szmira... zwłaszcza że są tam sceny z tego trailera którego ja dodałem... (teraz to już w ogóle nie mam żadnej nadzieji...) beznadzieja... jeszcze te bidne komputerowe combosy z fragmentami anime...
I love spaghetti but I got shhit on it!
Ja raczej obstawiał bym faka, ponieważ sceny większości z evangelionów są wzięte z gry. Sceny też z różnych innych filmów. Kiedyś pamiętam że było też info o tym że maja robić film. Przeszukując neta znalazłem to, ciekawe czy prawda czy fałsz . Jedno jest pewne, że koło stycznia czy wcześniej mają wyjść wersje animowane, tylko nie jestem dokładnie pewien o czym mają być.
Teraz na bank jestem pewien, to jest zwykły fake stworzony przez fanów
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2006-10-26 22:54:56)
Eee, a ja już o tym filmie czytałem w MANGAzynie ponad rok czy dwa temu xDDD Jeśli animacja mechów będzie tak się prezentowała to będzie dupa a nie Evangeliony, dobrze, że przynajmniej mały Frodo zmieści się za kokpitem xD
Ostatnio edytowany przez Karasu (2006-10-26 22:54:03)
Ja ten film bedzie przez duze G. Powod LAseczka Asuka bedzie grala jakas z harego jakeis dziecko juz do tego tobiego magułi to juz nic nie mam ale tej asuki to juz niewybacze. Amerykanie to i !Modle sie by zachod i zostal tylko wschod i polska
//zachod zaczynajac od konczac na Amerykanach !
--------------------------------------------------------------------------
Dla moderatora!- zacenzurowalem brzydkei slowa. Pozdraiwam
Od moderatora - Ja też zacenzurowałem. Są pewne granice używania wulgaryzmów nawet je kropkując. Po co używać jak największej ilości przekleństw? Następnym razem będzie kolejne ostrzeżenie.
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-10-26 23:17:39)
1 rzecz... powoli dochodze do wniosku że tego filmu nie będzie - więc nie będzie miał okazji być "g**niany przez duże G".
2 rzecz... używasz za dużo gwiazdek wiec zacznij pisać jak człowiek...
I love spaghetti but I got shhit on it!
Ja ten film bedzie przez duze G. Powod LAseczka Asuka bedzie grala jakas z harego jakeis dziecko juz do tego tobiego magułi to juz nic nie mam ale tej asuki to juz niewybacze. Amerykanie to i !Modle sie by zachod i zostal tylko wschod i polska
//zachod zaczynajac od konczac na Amerykanach !
Wyluzuj ziomuś xD przecież jeszcze nie widzieliśmy tego filmu.[baka] Twoje poglądy mnie przerażają
[EDIT] Film będzie, przecież mówię, że czytałem o tym. Nikt nie pchałby tyle kasy w taką produkcję żeby potem nie wpuszczać jej do kin xD
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-10-26 23:18:19)
Pragnę zauważyć, że w anime "NGE" scenariusz pisał amerykanin Matt Grenfield więc czemu miałby nie zrobić filmu live? Poza tym film będzie robiony nie tylko prez USA, ale także Japonie więc nie ma co się martwić. Przynajmniej będzie można liczyć na dobre efekty specjalne ze strony Amerykanów
(zaraz mnie pobiją za te herezje )
Ostatnio edytowany przez B4RT3K (2006-10-26 23:11:29)
Jeżeli to będzie amerykańskiej produkcji film live-action, z amerykańskim starringiem i amerykańskim dubbingiem, to nadawał się będzie do oglądania tylko i wyłącznie przez Amerykanów. Cała reszta powinna sobie oszczędzić tej męki. Pamiętacie ekranizację "Wiedźmina"? No właśnie.
Juz widze jak druzyna pierscienia biega po nervie
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Nie wyrobię! Co za ludzie! Jesteście świetni! BRAAAWO!
Ten trailer cały, to zlepek scen z Matrixa, X-Menów, Spider-mana, Constantina itd. itd. itd. itd. nie wyrobię...
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-26 23:18:05)
No nie zrobia z tego full wypas zorpierd....evy bada masakrowac wszystko do okoła:D
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]Nie wyrobię! Co za ludzie! Jesteście świetni! BRAAAWO!
Ten trailer cały, to zlepek scen z Matrixa, X-Menów, Spider-mana, Constantina itd. itd. itd. itd. nie wyrobię...
Co z tego skoro ten film i tak ma wyjść. A ten filmik to oczywiście fake
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-10-26 23:23:55)
LOOOOOL, a co tam robi Hermiona z Herry'ego Pottera?![roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-10-26 23:31:06)
no to czekam z niecierpliwoscia na ten film... zdziwilo mnie najbardzie ze to bedzie holyUdzki lim ... no i jeszcze sie zdziwilem jak zobaczylem naszego glownego bochatera ( przecie to sam Frodo z Włdcy Pierscienia :D:D ) Musze to obejrzec :D
Edit: Oczywiscie ze Anime rules i nic tego nie przebij ale ja ogladalem parodie z tym glownym bohaterem i to ze to obejrze to ze wsgledow sentymetalnych bo przy nim sie niezle ubawilem
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-10-27 00:29:23)
ODP all. Bedzie to Shit 2008heheheehehehhehee. Niech Ĺťyje Neon Genesis Evangelion. Niech żyje Japonia. Niech żyje Ja i... Wy no wy hehe.
Ps.Hermiona sucks popsula all.Amerykanie wszystko psuja,partola,niszcza,zj*buja, ITP
Człowieku czy dojdzie do ciebie wiadomość, że ten film to ściema. Istnieje pewne prawdopodobieństwo że Japończycy robią ekranizacje NGE wraz z amerykańcami. Ale mówie jest to tylko "prawdopodobieństwo". Ale jak już to nie będą to sceny z tego filmiku.
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2006-10-26 23:54:29)
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]Nie wyrobię! Co za ludzie! Jesteście świetni! BRAAAWO!
Czytałeś pierwszą stronę? Przecież już z poprzednich postów wynikało, że jest to fake lolku jeden :-D
Pamiętacie ekranizację "Wiedźmina"? No właśnie.
omfg nie przypominaj ze takie cos mialo miejsce po zobaczeniu gumowego bazyliszka i Zamachwskiego jako Jaskiera odechcialo mi sie ogladac
ara ara...
I tak zawsze japońskie filmy live są lepsze od amerykańskich jeśli mowa o anime.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-10-27 09:18:03)