#221 2006-10-26 21:11:55

teusz
Użytkownik

Odp: Samobójstwo 14-latki ;(

harnas02 napisał:
RiXeD napisał:

Ale gdybym to był ja, to znając moją (wiem, to brzmi głupio, ale to prawda) rządzę krwi (okej, może słowo wyjaśnienia. Chodzi o to, że nie lubię sobie brudzić rąk. Znaczy, nie lubię się bić tylko na pięści. Bo siniaki kiedyś znikną i gość zapomni swoją lekcję, a blizna zostanie. Zwłaszcza po ranie ciętej), użyłbym raczej zaostrzonego koł-- znaczy ołówka albo czegość jeszcze bardziej niebezpiecznego. W klasie jest tyyyyyyle ostrych przedmiotów... Cyrkle, nożyczki, szpilki, druty (po technice zostały xP), OSTRZE Z TEMPERÓWKI!!!! Mój boże, jestem geniuszem!!!

Tak cyrklem dużo byś narobił.. Mnóstwo ludzi nosi do szkoły noże, skalpele, shurikeny, więc cyrkiel słabo wypada...

Bosh do jakiej szkoły ty chodzisz?? ja mam ze sobą zawsze pałki perkusyjne, cienka broń ale palce poprzetrąca lub nawet połamie. Poza tym chyba da radę nią oko wydłubać:D

Ależ Rixed to była tylko teoretyczna sytuacja co by było gdyby:) poza tym miałaby ona na celu uratowanie dziewczyny lub chociarz danie jej chwili na ucieczke i tym samum zrobienie z niedoszłego bochatera krwawej miazgi na podłodze:D chyba jestem masochistą[baka]

#222 2006-10-26 21:22:58

harnas02
Użytkownik

Najlepsze LO w promieniu jakichś 30 km. Większość właściwie nie nosi noży, a skalpele mało kto ma (ja i ci co mają odemnie).NIe wiem jak jest w gdańsku ale skoro nie wachali się do czegoś tak głupiego to pewnie i noże się tam nosi.
Ja zawsze przy sobie skalpel i nóż (na innych i jakbym miał ochote się pochlastać). Mój kolega swojego czasu lubił na przerwach wychodzić na dwór i rzucać shirikenami w drzewa, ale już tak nie robi (nie wiem dlaczego).

#223 2006-10-26 21:40:51

pa3cja
Użytkownik

BigBang.. prosze Cie! pa3cja a nie pa3ycja oczkod

#224 2006-10-26 21:54:41

opcy
Użytkownik

harnas02 napisał:

Najlepsze LO w promieniu jakichś 30 km. Większość właściwie nie nosi noży, a skalpele mało kto ma (ja i ci co mają odemnie).NIe wiem jak jest w gdańsku ale skoro nie wachali się do czegoś tak głupiego to pewnie i noże się tam nosi.
Ja zawsze przy sobie skalpel i nóż (na innych i jakbym miał ochote się pochlastać). Mój kolega swojego czasu lubił na przerwach wychodzić na dwór i rzucać shirikenami w drzewa, ale już tak nie robi (nie wiem dlaczego).

Eee... może byście się czymś zajęli by sporzytkować tą energię, może jakiś klub sportowy założycie smile

A smutna prawda jest tak że też chodziłem z nożem, chociaż nie tyle do szkoły co po to by wrócić nocą z imprezy w miarę bezpieczny sposób, odkąd jestem na studiach to albo wracam rano, albo jestem zbyt pijany by cokolwiek sensownego zrobić więc nie nosze noża by siebie samego nie uszkodzić.

shirikeny są dla cieniaków, niech się nauczy trafiać w drzewa tłuczkiem do mięsa (takim zakończonym ostrzem z jednej strony) ukryty

Ostatnio edytowany przez opcy (2006-10-26 21:55:32)

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#225 2006-10-26 22:04:05

Dżibril
Użytkownik

opcy napisał:
harnas02 napisał:

Eee... może byście się czymś zajęli by sporzytkować tą energię, może jakiś klub sportowy założycie smile

A smutna prawda jest tak że też chodziłem z nożem, chociaż nie tyle do szkoły co po to by wrócić nocą z imprezy w miarę bezpieczny sposób, odkąd jestem na studiach to albo wracam rano, albo jestem zbyt pijany by cokolwiek sensownego zrobić więc nie nosze noża by iebie samego nie uszkodzić.

shirikeny są dla cieniaków, niech się nauczy trafiać w drzewa tłuczkiem do mięsa (takim zakończonym ostrzem z jednej strony) ukryty

Nie wiem czego sie tak wszyscy boją... za dużo telewizji czy jak ? Większość ludzi jak całkiem spoko tylko nieliczni są popierzeni - przynajmniej tak wynika z moich doświadczeń. Wydaje mi sie że Aizen ma racje i , tak jak w USA , ludzie zaczynaą sie bać wszystkich nieznajomych... chory kraj... Ze strachu rodzi sie tylko agresja a z tej nic dobrego nie wynika madrala.

Po obejrzeniu Gundam Seedów stałem sie chyba pacyfistą los.

#226 2006-10-26 22:10:59

pa3cja
Użytkownik

~DĹźibril dobrze, dobrze!! Ogladaj Gundam Seed'a!! OGLADAJ!! xD

a tak na marginesie, to np. moj brat ma przy sobie zawsze taki gaz lzawiacy w razie czego. Moja dzielnica mimo iz spokojna, to jednak jest dzielnica drecholi.

#227 2006-10-26 22:16:57

RiXeD
Użytkownik

harnas02 napisał:

Tak cyrklem dużo byś narobił.. Mnóstwo ludzi nosi do szkoły noże, skalpele, shurikeny, więc cyrkiel słabo wypada...

On dużo by narobił nożem, skalpelem czy shurikenem gdybym był szybszy. A byłbym, bo to ja bym pierwszy wyciągnął broń. W końcu to ja atakuję, nie? Spróbuj coś chwycić mając ołówek wbity w rękę i rozcięty nadgarstek.

#228 2006-10-26 22:28:49

teusz
Użytkownik

opcy napisał:

Racja ja tam wolałbym pobawić się kataną:) wie ktoś może skąd mógłbym zassać podręcznik do kendo może być w eng:)

Btw to ktoś wie co się stanie z tymi chłopakami?? zostaną skazani

Ostatnio edytowany przez teusz (2006-10-26 22:30:28)

#229 2006-10-26 22:35:13

lilith_
Moderator

Narazie sąd zasądził 3 miesiące w schronisku dla nieletnich. A potem zależy od wyników postępowania:/

"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."

#230 2006-10-26 22:43:33

Sevortharte
Użytkownik

Zarty zartami ale ciekawe czy byscie byli w stanie sie obronic tymi swoimi cyrklami napadnieci z nienacka (dobrze napisalem? oO). W zyciu nigdy nic nie wiadomo, a niedlugo kazdy bedzie chodzil z bronia palna na ostre naboje.
Ja osobicie uwazam ze tych gosci mogli by wsadzic do paki na jakies kilkanascie lat bo i tak ich psychika dojedzie w przyszlosci.

Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-26 22:44:04)

#231 2006-10-26 22:47:40

szymon_j
Użytkownik

Z forum onet.pl [cytuj]Przed chwilą słyszałem w RMFFM że nauczycielka był w tym czasie w klasie i zrobiła wpis w dzienniku.[/quote]

Ostatnio edytowany przez szymon_j (2006-10-26 22:48:19)

#232 2006-10-26 22:51:10

lilith_
Moderator

Troszkę pomyliłeś, nauczycielka była w tym czasie przygotowywać apel ale wpisała w dzienniku jakby była na lekcji.

"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."

#233 2006-10-26 22:52:37

MaLy
Użytkownik

Zgadzam sie całkowicie z innymi. To co się wydarzyło jest naprawdę okropne. Takie rzeczy w ogóle nie powinny mieć miejsca. Bardzo współczuje rodzicom tej dziewczyny.

Brak słów ...

#234 2006-10-26 22:59:22

Dżibril
Użytkownik

MaLy napisał:

Zgadzam sie całkowicie z innymi. To co się wydarzyło jest naprawdę okropne. Takie rzeczy w ogóle nie powinny mieć miejsca. Bardzo współczuje rodzicom tej dziewczyny.

Brak słów ...

Ja współczuje dziewczynie rodziców... matka stwierdziła , że to nie winna tych chłopców. Jak dla mnie to jest chore. Jak nie ich wina to czyja  ? Dziewczyny ?

#235 2006-10-26 23:03:40

teusz
Użytkownik

Sevortharte napisał:

Zarty zartami ale ciekawe czy byscie byli w stanie sie obronic tymi swoimi cyrklami napadnieci z nienacka (dobrze napisalem? oO). W zyciu nigdy nic nie wiadomo, a niedlugo kazdy bedzie chodzil z bronia palna na ostre naboje.
Ja osobicie uwazam ze tych gosci mogli by wsadzic do paki na jakies kilkanascie lat bo i tak ich psychika dojedzie w przyszlosci.

Teoretycznie - Nie
Praktycznie - Raczej tak

Poza tym to zależy od wielu czynników, pozorów jakie stwarza ktoś stojący samemu na ulicy, humoru tego ktosia, tego co ma chwilowo pod ręką, ilu jest napastników, czy jest to narkoman/dres/metal(swój swojego nie ruszy ale warto wymienić), tego czy ma strzykawke przystawioną do pleców, jak bardzo zatłoczona jest ulica, itd. więc jak widzisz trudno powiedzieć. JAkbyś podał konkretną sytuacje to było by łatwiej

#236 2006-10-26 23:06:49

szymon_j
Użytkownik

lilith_ napisał:

Troszkę pomyliłeś, nauczycielka była w tym czasie przygotowywać apel ale wpisała w dzienniku jakby była na lekcji.

Nie ja tylko ten gościu żle usłyszał - dałem cytat z forum onet.pl

#237 2006-10-26 23:08:03

Sevortharte
Użytkownik

No tutaj nie trzeba specjalnie sie wysilac zeby wymyslic, poprostu idziesz sobie ze sklepu w nocy i skad inad wyskakuje kilku gosci i odrazu dostajesz oklep, bo chlopaki obrali za cel nie bawic sie w przepychanki. Albo taki przypadek ze stoisz sobie z kumplami kolo sklepu z browarkiem, a tam nagle podjezdza samochod i reszta taka sama jak wyzej smile, wtedy sie nie mysli o tym zeby wyciagac jakies zabawki z tornistra.

Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-26 23:24:09)

#238 2006-10-26 23:32:16

Aizen
Użytkownik

Zress napisał:

Zachowujmy się jak ludzie. Bez litości dla zwyrodnialców

To ma być zachowanie ludzkie? Oni też nie mieli litości , czym Ty się od nich różnisz?
Ech , znowu wysyp sadystów na forum kupa

#239 2006-10-26 23:32:23

Zeus
Użytkownik

Jesli sie nie myle, to rzecz działa sie w gimnazjum, według mnie system jest zły powinno sie wrocic do podstawowki przez 8 lat i liceum 4 a technikum 5. Sam to przezylem, w Podstawowka jak była, ale oklepu za drmo sie nie dostawało i ludzi sie znało bo szkoła była dosc blisko, a gimnazjum, wiadomo chodzily koazaki, bo co mogła im zrobic dyrekcja, gimnazjum jest obowiazkowe, robili co chcieli. A gdyby ich tak dyrektor mogł wypierd, to moze szkoly by były spokojniejsze, w Moim technikum za głupia bojke 2 kolesi poleciało ze szkoły, gdyby tak było w gim to moze debilstwo i idioci by sie wyplewili a pozostały tylko te osoby, ktore chca nauki i uczyc sie. Przezylem gim i wiem ze to burdel na kolkach, w moim miescie wtedy były 2 gimnazja, ja mialem szczescie isc do tego mniej gorszego a mimo to, zawsze bede wspominał tą szkołe jako najgorsza, bo tam panowała atmosfera strachu, była grupka starszych idiotow, ktorzy nie zdali kilka razy i nikt im nie mogł podskoczyc. Ten system jest chory. A potem dzieja sie tragedie. Takze wychowawcy i nauczyciele powinni wziac sie do roboty, bo jednak to oni sa dla nas autorytetami, oni przekazuja nam wiedze. A jesli ta polonistka pozwoliła, , aby grupa bestii tak skrzywdzila dzieczyne to powinna sie ja wywalic ze szkoly i pociagnac do odpowiedzialnosci, bo przez ta godzine to ona odpowiada za uczniow. Do dzis pamietam słowa nauczycielki, ze ona odpowiada za swych uczniow, jesli cos im sie przez ten czas stanie ona jest pociagana do odpowiedzialnosci, tak teraz tez powinno byc, bo jak to ona sobie poszła, mogła poprosic kogos o zastepstwo...ehhh szkoda słów kolejne niewinne zycie uciekło niczym powietrze w prozni:/

Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-10-26 23:39:50)

#240 2006-10-26 23:59:55

Feniks_Ognia
Użytkownik

Aizen napisał:
Zress napisał:

Zachowujmy się jak ludzie. Bez litości dla zwyrodnialców

To ma być zachowanie ludzkie? Oni też nie mieli litości , czym Ty się od nich różnisz?
Ech , znowu wysyp sadystów na forum kupa

Hmm ja sądze że Zress ma racje. Nie można im pobłażać ani się nad nimi litować. Musi być jasno wiadomo że jeśli zrobisz coś okrutnego to spotka cię zato surowa kara. Uważam że przeinaczasz słowa Zress gdyż on miał na myśli więzienie a nie jakieś okrutne traktowanie. Choć jak bym się dowiedział za jakiś czas że ich w poprawczaku przemodelowali to wcale bym się nie smucił.

Stopka forum

© Animesub.info 2025