#21 2006-10-21 14:18:20

Kilgur
Użytkownik

Odp: Armageddon DVD by IDG

R4Zi3L napisał:
Kilgur napisał:

kreska coz niby rok produkcji 1997 smile

Rok produkcji to 1986...

na pudelku dvd jak byk mam napisane 1997 smile_big na anidb jest 1996 smile
Kreska jest nienajgorsza smile ale zdecydowanie dzwiek jest mega tragiczny, do tego kilka scen walki czy to pojazdow czy ludzi wola o pomste do nieba smile Wydanej kasy nie zaluje bo 15 zl to dla kogos kto pracuje nie jest duzym wydatkiem smile

Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-10-21 14:18:47)

ara ara...

#22 2006-10-21 14:48:34

MistrzSztuki
Zbanowany

Odp: Armageddon DVD by IDG

grejpfrut napisał:

to uważaj, bo słyszałem, że film najwięcej średniawka jezor
ja tam nie kupuję...

[ej]Armageddon to gorzej niż średniawka. Dawno nie widziałem tak beznadziejnej(w przypadku animacji kosmosu, nawet takie sobie) animacji. Do tego jest tam angielska wersja, bo z angielskimi napisami itd., a wersji językowej po angielsku nie ma i tu żałuję, bo może jakoś bardziej bym to przebolał. Kurde nie mogłem wczoraj znaleźć tego tematu w wyszukiwarce, no ale cóż. Nie wiem, czy można nazwać to coś -> ANIME. Fabuła makabryczna, kreska straszna - no bez komentarza! To było gorsze niż BAJKA DLA DZIECI do lat 12. Po prostu syf nad syfy. W życiu nie sądziłbym, że IDG wyda coś tak szmaciastego. Czuję się prawie że oszukany, no ale nikt przecież nie kazał mi tego kupować, racja? Po takich tytułach, jak GITS i (St.)Akira, sądziłem, że będzie to chociaż fajne, a tu takie GÓWNO, że aż strach na to patrzeć!

Nie wiem... może po prostu nie lubię takich dzieciowatych animców.
A muzyka! BOSHE!
cholera

Po prostu tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia, tragedia![blee]

Tak, jak ~Kilgur, NIE POLECAM W OGÓLE!!! Może IDG wyciągnie z tego jakieś wnioski. Może wycofa to ze sprzedaży?[gwizdze]

Jestem oburzony faktem, że IDG "zaproponowało nam" takie gówno. I wcale nie żałuję kasy, jestem tylko wkurzony, że obejrzałem coś tak gównianego.

P.S. Proszę Was, uwierzcie mi! Jak to obejrzycie o 20:00, to rano, na następny dzień, pierwsza rzecz o jakiej pomyślicie, będzie ten koreański chaos.

Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-21 15:02:11)

Stopka forum

© Animesub.info 2024