#1 2006-10-18 02:27:21

utsukushii
Użytkownik

Wymiana ze mna

Bardzo chcialbym wspomoc was w zdobywaniu anime (kiedys byl FTP) dzis proponuje wymiane.

Kazdy chyba wie jak wyglada wymiana. Niestety w moim przypadku jest maly problem. Otoz to tylko 2.33tb anime. Sprawia to ze wiekszosc osob ktore nie mialy z nia stycznosci po otworzeniu jej albo wogole juz sie nie odzywaja albo nie maja nic do wymiany ze mna (w liscie jest okolo 1050 tytulow na dzien dzisiejszy).

Wiec moja propozycja jest nieco zmodyfikowane 2 za 1. (przysylasz 2 plyty ja odsylam 1)
do modyfikacji tego sklonily mnie dwie rzeczy

1 to poczta polska. po tym jak widzialem jak sie obchodzi z paczkami w tej firmie przesylanie tej samej plyty uwazalbym za bardzo ryzykowne.
2 nagrywam coraz rzadziej (zdarzalo sie ze wypalilem 30-40dvd miesiecznie) teraz jest to okolo 10 dvd miesiecznie.

A teraz podsumuje to co napisalem powyzej odnosnie 2 za 1.
osoba ktora cche sie wymienic po prostu przesyla mi rownowartosc 2nosnikow dvd (w moim miasteczku dvd kosztuje 1.50 jesli jestem we wroclawiu to moge kupic za 1,10) + 1zl jako poniesione moje koszty (kom zre pradu sporo a zeby wypalic plyte najpierw trzeba ja skopiowac (10min) wypalic (15min) i sprawdzic cdcheckiem (10min) wiec jakby niepatrzec na nagranie 2plyt potrzebuje godziny

na koniec osoba ktora chce sie zamienic placi koszty przesylki (zawsze wysylam za potwierdzeniem, jesli ktos chce moge przeslac skan)

Jesli ktos bedzie zainteresowany prosze o kontakt na gg 3058080 odpowiadam zawsze jak jestem przy komputerze.

P.s najnowszy spis jest zrobiony w animelist v3 wiec troszke czasu zajmuje wczytanie go

Spis znajduje sie na www.republika.pl/zantzuken

Dla ktorzy mnie nie znaja informacja. W moim spisie sa same dvdripy w softsubie, i tylko za takie rzeczy sie wymieniam!

Ostatnio edytowany przez utsukushii (2006-10-18 02:28:19)

#2 2006-10-20 08:05:23

CloudSSJ
Użytkownik

Odp: Wymiana ze mna

całkiem spora lista. A tak na marginesie popraw link do spisu oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2024