Nie jesteś zalogowany.
Witam
Dla miłośników tej serii zamieszczam Rawy HDTV 1280x720 na MU
Pliki z tą jakością obrazu jakoś nie pojawiły się na Torrentach.
Odcinek 13 Part 1/2
Odcinek 13 Part 2/2
Odcinki 14 i 15 jutro prawdopodobnie.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
To jedynie dobre na komputer.Na telewizor to max rozdzielczość dvd.
chyba ze ktos ma TV LCD z rozdzielczością xwvga tak to sie chyba nazywa niepamietam teraz
Nie chodzi o telewizor ale o odtwarzacz dvd.
mbell a wczesniejsze masz ??:) bo fajnie by miec caly drugi sezon w takiej jakosci
mbell a wczesniejsze masz ??:) bo fajnie by miec caly drugi sezon w takiej jakosci
to JEST drugi sezon, tylko SHS nie zaczęło numeracji
od początku i tak chyba zostanie, że S2 jest od ep#13 wzwyż
To jedynie dobre na komputer.Na telewizor to max rozdzielczość dvd.
komputer + TVout = telewizor
fuchikoma dzieki jakos tego nie wiedzialem
fuchikoma dzieki jakos tego nie wiedzialem
spoko, chociaż w sumie chciałbym żeby druga seria
miała już 13 epków wypuszczonych, bo teraz trzeba czekać i czekać,
podczas gdy pierwszą serię obejrzałem w dwóch czy trzech seansach
Następny odcinek
Odcinek 14 part 1/2
Odcinek 14 part 2/2
Odcinek 13 widziałem pojawił sie w wydaniu Anime -Raw
Tego jeszcze nigdzie nie ma.
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-10-18 16:07:21)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Szkoda ze nie ma jeszcze napisow do drugiego sezonu... nic musimy czekac ktos sie pewnie za to wezmie
EDIT: Hmm nie chca mi sie rozpakowac.. Niby to pledne pliki sa :/
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2006-10-21 20:27:20)
EDIT: Hmm nie chca mi sie rozpakowac.. Niby to pledne pliki sa :/
Napisz który ci się nie chcę ściągać bo ja 14 ściągałem z tych linków a 13 z torrenta tu link
Ostatnio edytowany przez Marcin (2006-10-22 09:52:20)
DAjcie inne napisy do black lagoon tamte maja czas... ;/
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-10-22 12:46:15)
Marcin sciagalem 13 z tych linkow - ale postanowilem zasysac juz z hardsubami od shinsen-subs, bo poki co nie ma napisow polskich do tych odcinkow wiec z angielskim jakos sie da rade
DAjcie inne napisy do black lagoon tamte maja czas... ;/
Nie rozumiem, o co ci chodzi napisy ci źle działają w black legoon 1-12 bo może masz inną wersie odcinków. Tu jest link skąd można ściągnąć black lagoon 1-12 wersje z hardsubami od [Shinsen-Subs] z http.
EDIT
A tu odcinek [AniMa-RAW] BLACK LAGOON The Second Barrage 02 (14) (1280x720 DivX521) [4D72FFFB].avi z torrenta.
Ostatnio edytowany przez Marcin (2006-10-22 22:37:58)
A tu link do następnego odcinka z torrenta [AniMa-RAW] BLACK LAGOON The Second Barrage - 03 (15) (1280x720 DivX521) [D0DF7B3E].avi
EDIT
[AniMa-RAW] BLACK LAGOON The Second Barrage - 04 (16) (1280x720 DivX5.2.1) [B57A59DB].avi
Ostatnio edytowany przez Marcin (2006-10-30 22:53:56)
Czekam na kolejne wrzuty rawow na MU lub podobny serwer. Bo U mnie torenty to chodza tak jak by ich nie bylo
Czekam na kolejne wrzuty rawow na MU lub podobny serwer. Bo U mnie torenty to chodza tak jak by ich nie bylo
Mi też torrenty nie chodzą zbyt dobrze odcinek 1[13] ściągałem ponad 40 godzin, a 3[15] z 55 godzin teraz ściągam 4[16] ciekawe ile będzie mi się ściągał sądzę, że z jakieś 60 godzin.
Więc też mogę dołączyć się do czekania na wrzucenie na MU lub inny serwer tego typu.
Jak torrenty się straszliwie wloką to znaczy że źle jest skonfigurowany najprowdopodobniej port na routerze. Anima-Raw mają wydajny serwer do 400kb/s przy ściąganiu. Jeśli nie masz routera to znaczy że źle skonfigurowana jest zapora windowa. Acha i jaki to pogramik - polecam utorrenta i proszę dokładnie poczytać FAQ na ich stronie. zwłaszcza o port forwarding
ps. BL II odc. 17 - 01.11, 31.10 był wyświetlany w Japonii w 2 stacjach cyfrowych ale niestety nie w BS-i rozdziałka na razie kulawa. Czekamy na coś lepszego