Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pozdro! Mam pytanko; mam Slayers-ó, ale z japońskim dubbingiem, ale wkurza mnie. Chciałabym angielski. Wiecie skąd mozna owy wziąść?
żeby kogoś wkurzał japoński dubbing tego jeszcze nie słyszałem
Heretyku jeden jak tak mozesz
mi sie bardziej podobał w berserku ang dubing, niż japoński.
edit. a slayersów oglądałem z polskim (nie miałem wyboru, bo jeszcze internetu nie miałem. swoją drogą berserk-a też oglądałem po ang bo tylko do takiego miałem dostęp, ale po jakimść czasie dorwałem dual i jakoś nie mogłem przywyknąć do innego głosu guts i gryfith-a)
Ostatnio edytowany przez Farfarello (2006-10-17 18:06:49)
Co do berserka, to ogladalem z ang dubingiem, bo wtedy (nie wiem jak teraz) napisy PL do niego byly zalosne. Ale ogolnie, to podobal mi sie dubing ang.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-10-17 18:06:29)
Raczej trudno wziąć wersję z angielskim dubbingiem, skoro wszystkim zależy na japońskim, ale być może tutaj jest wersja z podwójnym dubbingiem (nie sprawdzałem, ale to pliki mkv i ogm a one mają zwykle podwójną ścieżkę dźwiękową).
Ja mam slayersow z ang dubbingiem (chlip... chlip) 4 płyty DVD, wiec chyba to nie sa wszystkie odcinki. NIe wiem skad sa sciagniete bo sie z takim jednym wymienilem. I niesamowicie wkurza mnie ang dubbing mam kilka po japonsku i nie ma porownania!!! Ciesz sie z tego co masz!!!
Ja mam chyba całych Slayersów dualaudio (angielskie i japońskie, do wyboru). Jak chcesz się wymienić to pisz na GG
"Skazany na zajebistość"
Strony 1