Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Poszukujemy ochotnikow do przylaczenia sie do Sojuszu 'Waterdeep' (WaD) .
[yahoo]Warunki:
1. Musicie byc w Universum 43
2. Przestrzeganie regulaminu.
3. Próg punktowy:
-przyjmujemy od 1 pkt.
4. Limit graczy:
-20 (juz jest 8, wiec zostalo jeszcze 12 m-sc).
5. Podanie numeru swojego gg, lub innego komunikatora.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-10-13 19:25:19)
Oj gdybym ja jeszcze mial czas na Ogame to chetnie Bywaly czasy ze o 3 sie wstawalo bo flota wraca XD Al niestety to juz nie te czasy szkoda pogral bym sobie ale szkola itp. licze ze kogos znajdziesz a moze z czasem i ja sie zdecyduje
wstawało ?? tearz to sie niespi do 5 rano :p
gry internetowesa do dupy odradzam
Chyba nawet gralem na tym uni, ale znudzilo mi sie i flota poszla w kosmos.
Ja byłem graczem na wielu uni na 43 tez grałem konto było w top 500 ale przez brak czasu zostało zrujnowane może znów wezmę się za tą grę jak będę miał czas
gry internetowesa do dupy odradzam
To nie jest temat od opini na temat tej gry. A bez podania dlaczego (przyczyny) tak tej gry nienawidzisz, to swoim tekstem możesz się tylko podetrzeć.
Ja slyszalem, ze to jest super gierka, ale jakos nie moge sie za nia zabrac.
Mój brat zaczął 2 dni temu w to grać. Ja sie nigdy nie zagłębiałem w nią bo nie chciałem by mnie wciągnąłeo jak RO kiedyś. Jednak zważając na to, że uwielbiam S-F a ta giera po prostu nim ocieka chyba dołączę na jakiś czas.
Natanael - mówisz universum 43? Jak są miejsca to sprawdzę co i jak najpierw. Jakiś tutorialik
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-10-13 18:43:26)
ehhh.. ludziska wy tylko widzicie ogame.pl a zobaczcie ogame.org miedzynarodowqe ogame, ja gram na uni 16 bez ACS-a ( kumaci wiedza o co chodzi ,)jestem w najsilniejszym Polskim sojuszu HUSARIA. Jak ktos chce pograc na orgu to zapraszam na uni 16, jest swietna atmosfera, mozna sobie pofarmic Anglikow, Chinczykow, Niemcow i kogo tylko zechcecie no i wielkim plusem na orgu jest to ,ze jest cale po angielsku i wiadomosci do innych graczy tez sie w tym jezyku pisze, mozna sobie podszlifowac jezyk... oczywiscie jak piszesz z Polakiem to po Polsku
pozdro
Ostatnio edytowany przez misiurrr (2006-10-13 17:19:02)
hehe Ogame to były czasy, ale zaczeła sie szkoła i inne obowiazki no i Ogaem poszła do lamusa, ale cóż może kiedys spróbuej jeszcze raz:)
Na ogame.org gra mój kolega ale mnie tam nieciągnie bo przyzwyczaiłem się do polskiego
Niestety uni 43 zapełnione więc zaczynam gra na 47 zobaczymy co jeszcze pamiętam
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2006-10-13 18:09:28)
uni 3 to jest to
oczywscie pl
jam se nawet w top 1000
zapomniałem ze jestem w najlepszym sojuszu
KNK
liczymy sobie całkowicie 3 słownie Troje graczy
panie rozumiesz take coś :>
Ostatnio edytowany przez bartas21 (2006-10-13 18:49:28)
jednak jeszcze coś pamiętam narazie mam dobry start na uni 47 więc trzeba teraz się starać utrzymać ten poziom.
Jak ktoś gra na uni 47 zapraszam do sojuszu Fate Stay Night tag: FST
W OGame grałem bardzo krótko. Bardziej spodobało mi się podobna do tej gra Space Pioneers. Jak dla mnie jest ona bardziej "przejrzysta". Grałem w nią z pół roku jako handlarz. Byłem cały czas w top 100 na 3 Gali. Aktualnie zacząłem grać w MetalDamage. Tu możecie się zarejestrować.
Ostatnio edytowany przez neptun88 (2006-10-14 17:45:59)
Powróciłem do gry po roku czasu , ale nie o tym .
Zapraszam graczy Ogame na moją stronkę internetową , a w szczególności do korzystania z mojego konvertera raportów wojennych.
WhiteDevil Web Site
Pozdrawiam WD.
Strony 1