Nie jesteś zalogowany.
Hej : D
Jak ktośby miał wolne zaproszenie to bardzo poproszę : D
Moje łącze to 1024kb symetryczne : )
templariusz@gmail.com
Ostatnio edytowany przez Macias (2006-10-01 16:33:22)
macias poszlo milego ssania spraw zebym byl z ciebie dumny
Bylbym bardzo wdzieczny za wyslanie zaproszenia na polishtracker , poluje juz jakis czas i nie moge zdobyc ;/ Z gory slicznie dziekuje - destenis@o2.pl
ja tez poproszę, jesli ktos ma - sasuk@vp.pl
witam! Chciałbym zaproszenie na polishtracker oraz jak ktoś ma kod zaproszenia na polishbytes.net z góry dzięki pisać na gg 4891168 albo na maila.
przeciez juz ci 1 wyslalem ? [klnie][klnie]niemarnoj moich zaproszen bo az tyle niemam inni tez chca sprawdz poczte
lompi to do ciebie pije
2006-09-05 19:39:32 (5 tygodni temu) qciap69@gmail.com qciap 0.012 43.59 MBwyslano 3.65 GB pobrano
quciap wolalem tylek sobie tym zaproszeniem podetrzec niz tobie dac przez takich jak ty nieufam ludzikom
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-10-12 17:38:58)
Również byłbym bardzo wdzięczny gdyż już kiedyś przez ponad pół roku byłem w polishtrackerze i udostęoniłem nmóstwo plików jednak niechcący raz przekroczyłem limicik i nmie wywalili. Byłbym wdzięczny jakby mnie ktoś tam zaprosił.
otaku88@wp.pl
przeciez juz ci 1 wyslalem ? [klnie][klnie]niemarnoj moich zaproszen bo az tyle niemam inni tez chca sprawdz poczte
lompi to do ciebie pije
2006-09-05 19:39:32 (5 tygodni temu) qciap69@gmail.com qciap 0.012 43.59 MBwyslano 3.65 GB pobrano
quciap wolalem tylek sobie tym zaproszeniem podetrzec niz tobie dac przez takich jak ty nieufam ludzikom
Rozumiem Cie ale poprostu nie umiełem odp. na pytania ale teraz juz wiem jak to zrobić i prosze o zaprozszenie
Ale dzięki takim osobom jak ja, odzyskujesz w nich wiare
tez bylbym wdzieczny za zapropszenie na polishtracker, kiesys mialem tam konto ale ze bylem glupi to je stracilem ;p
mail: synibos@o2.pl
quciap dzis dobil do 6 g i go wywalili konto blokada zaproszenia tylko szkoda eh zabic takiego [jezor][bzdura][klnie]
pozniej 1 wylosuje i wysle tak gdzies o 8[ukryty]
Ja tez bym prosil o jedno zaproszenie dziku8@poczta.fm
dziku masz od ziomka jako ze niedawno bylem w jaroslawiu w hucie szkla serce mi zmieklo i ci dam badz lepszy niz quciapek bede sprawdzal ratio
czy dało by rade i mnie mam łacze 1024:p wysyłu tak samo
czy dało by rade i mnie mam łacze 1024:p wysyłu tak samo
jasne ze dalo by tylko potwierdz mi czy masz mail aktualny to dostaniesz za dosc aktywne dzialanie na ansi[madrala]
kk poszlo[papa]
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-10-13 21:58:41)
nie wiem jaki mam w prfilu ale wyslij tutaj papaja111@o2.pl
dzięki:)
Ostatnio edytowany przez szefu (2006-10-13 22:22:23)
dziku masz od ziomka jako ze niedawno bylem w jaroslawiu w hucie szkla serce mi zmieklo i ci dam badz lepszy niz quciapek bede sprawdzal ratio
Welkie dzieki stary wlasnie sie zalogowalem a (jak dobrze pujdzie) to zaniedlugo bede mial fajne lacze i w tedy bede seedowal tak dlugo jak tylko komp bedzie wlaczony
Ja mam łącze 3Mb dlatego też mi zależy na zaproszeniu
ponawiam prośbę, móglby ktos mi wysłac zapa?? sasuk@vp.pl