Nie jesteś zalogowany.
Widzę, że tym co napisałem trafiłem w dziesiątkę.
Zmieniamy przysłowie: z "Polak potrafi" na Polak potrafi spierniczyć wszystko w najważniejszym momencie.
Ostatnio edytowany przez Naruto9 (2006-09-06 22:52:56)
Ja mam tylko nadzieję, że ten mecz to był postęp w grze reprezentacji. Bo jak wiadomo Polska nie robi postępów, nigdy nie gra coraz lepiej, przeplata słabe mecze z dobrymi. Natomiast, gdybyśmy w następnym meczu grali lepiej, w kolejnym jeszcze lepiej itd. to doceniłbym tego całego Leo i wybaczyłbym mu kiepski początek. Poza tym mam nadzieję, że pojawienie się w kadrze Golańskiego, Matusiaka i Garguły zwiastuje powolne rezygnowanie z emerytów, którzy teraz grają w kadrze. Bo rzeczywiście wszystkich naraz nie można wymienić.
boze, remis udało się
...[deprecha]
...
ee, sorry to była Serbia druzyna ktora jest tam sam nie wiem ktora w rankingu FIFA (napewno dalej niz Polska) nyoo i nie ma z czego tu byc zadowolonym panowie
u nas w piłce to układy rządzą dlatego dali tego Bena-hakiera na wodza reprezentacji jakiś kasperczak czy cos by się przydało (akurat on to w senegalu chyba siedzi)
no ni c**** nie zrozumiem, po co w ogole dudek jest powoływany na zgrupowania, nie mowiac juz o meczach,[blee] juz przez te dudki i inne układy to valium musze łykac,[ukryty]
c*** mnie to j**** czy nasza rep bedzie w euro czy nie, ja juz zaufanie straciłem
zawiodłem sie naszej niegdys kehemem w jakis sposob dobrze-grającej-druzynie
KDE4 ssie
Wielkie brawa dla naszej reprezentacji , widać duże postępy w porównaniu do dwóch poprzednich meczy
Sędzia Graham Trzy Kartki trochę się nie popisał ale trudno się mówi
No i wielkie dzięki dla Finów za to że pomogli Beenhakkerowi (notabene świetnemu trenerowi) w rozbudzeniu naszej reprezentacji
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-09-07 00:02:22)
Wdzieliście jak Smolerek się rozkręcił ??i to jakie ładne te dwie bramki[yahoo][yahoo]
Polska 2 : 0 Portugalia
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-10-11 20:55:01)
Oczami Fana Blog ;]
OMG polska- portugalia 2-0. ROTFL swiat sie wali ;o
Chociaz jeszcze w dupe mozemy dostac, zobaczymy czy utrzymaja. Oby...
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2006-10-11 20:55:28)
Utrzymają, ja w nich wierzę. A tak wogóle to Portugale mają pecha do Smolarków (za co ich nie lubia )
"Skazany na zajebistość"
Niema jak porządny trener , wyciągnął z naszych to co mieli najlepszego
MECZ GENIALNY, jak na Polske to to pretenduje do meczu DEKADY, oni naprawde grali jak natchnieni, mecz na poziomie mistrza świeta, albo chociaż Europy wielki BRAWA że tak powturze ze komentatorami, jestem mile zaskoczony, Polska- Wyspy Owcze, tzn Polska-Portugalia 2-1, a powionno być z 5-1 piękna gra, jeszcze w to niewierze, czapki z głów!!!:)
Houston we have a problem :/
http://sport.onet.pl/0,1248713,1444995,wiadomosc.html
Sam nie wiem co o tym myśleć. Polska piłka ligowa jest na takim poziomie, że po prostu nudzi. Ale reprezentacja na tym źle wyjdzie, a tego to chyba nikt nie chce. Niestety polscy działacze nie myślą o dobru ogółu. Działacz ważniejszy niż sportowiec i kibic. Po prostu Piłkarski Poker. Sprawdźcie sobie ile w normalnych krajach idzie procent PKB na sport a ile u nas. Tragedia. A jak słyszę, że jakiś sportowiec, mający szansę coś zdobyć nie pojechał bo miejsca zabrakło (działacz!!!), to mnie nosi. Najgorsze, że u nas nie tylko ze sportem tak jest.
Chyba sobie jaja robią[zly] ...
Ale zonk. Mam nadzieję że do tego nie dojdzie, w końcu reprezentacja zaczęła grać na poziomie a tu nagle może spotkać nas paraliż...
"Skazany na zajebistość"
A swoją drogą to nie uważacie za paranoję, że Ligę Mistrzów można oglądać na TVN Turbo:) To chyba tylko w Polsce możliwe żeby najlepszą piłkę na świecie oglądać na kanale stricte motoryzacyjnym;) Ale cieszmy się, że w ogóle możemy oglądać. Dziwna jest polityka tego państwa a wręcz coraz dziwniejsza. A ostatnich wydarzeń już nawet nie komentuję bo słabo się robi. Liczę dzisiaj na Barcę cause Katalonia is not Spain:) Nie lubię niemieckich drużyn chociaż mam do nich duży szacunek za poziom i za to, że zawsze grają do końca. Ale to w końcu Niemcy więc...:)
Tia hiszpańska liga niby mocniejsza od niemieckiej , ale osobiście uważam że byłoby zabawnie gdyby skazywani na porażkę Niemcy wykopali Hiszpanów
Co do TVN Turbo to no commento :/
Jeżeli nas trafi ten paraliż FIFowski to nikłym ale to bardzo nikłym pocieszeniem będą notowania "Prawych i Sprawiedliwych" po tym zdarzeniu
Nie nie nie!!!:) Barca musi wygrać:) Chociaż mają problemy z napadem (Messi, Eto'o) i mogą przegrać, bo już niejedno w piłce widziałem, i za to ją kocham:) Za nieprzewidywalność. Może ktoś pamięta finał Ligi Mistrzów z bodajże '99 r. MU nie pamiętam z kim. Diabły przegrywały 0:2 do bodajże 89 min. Wygrały 3:2:) Ale wtedy Manchester miał skład nieziemski. Teraz są cieniem samych siebie. Co i tak nie zmienia faktu, że notorycznie grają w fazie grupowej LM, a nasze drużyny notorycznie nie. Dobrze, że chociaż polska siatkówka od paru lat stoi na światowym poziomie. Wygramy w Lidze Światowej, a w Pekinie złoto olimpijskie w finale z Włochami albo Francją, bo Brazylia wcześniej odpadnie.:)
MoĹźe ktoĹ pamiÄta finaĹ Ligi MistrzĂłw z bodajĹźe '99 r. MU nie pamiÄtam z kim. DiabĹy przegrywaĹy 0:2 do bodajĹźe 89 min. WygraĹy 3:2:)
MU przegrywaĹ 0:1 z Bayernem Monachium i w 4 min strzeliĹ dwie bramki ;]. SwojÄ drogÄ niezĹy mecz, choÄ daleko mu brakuje do tych najlepszych finaĹĂłw jak Milan - Barca, Real - Valencia, czy Milan - Liverpool.
MU przegrywał 0:1 z Bayernem Monachium i w 4 min strzelił dwie bramki ;]. Swoją drogą niezły mecz, choć daleko mu brakuje do tych najlepszych finałów jak Milan - Barca, Real - Valencia, czy Milan - Liverpool.
Mnie ten mecz dobrze zapadł w pamięci, pomimo, że te 7 lat temu, byłem dość mały. Ciężko jest też zapomnieć mecz Francja - Anglia na Euro 2004 w Portugalii. A co do Barcelony wygra, bo w nich wierzę.
2:0 Ronaldinho bezczelnie strzelił wolnego:) a asysta Giuly niesamowita łącznie z przyjęciem:)
Werder jeszcze odrobi ja w nich wierze. Barcelona zremisuje i baju baju popłynie za ligi mistrzów i dobrze jej tak będzie.