Nie jesteś zalogowany.
Czy ktoś dobasuje chociaż napisy do tego??
a co tak trudno?
Panowie ja również ściągam tego Dragon Balla :-) ZoomPlayer mi odtwarza format WMV ale nie moge znaleść opcji do otwierania napisów :-( w jakim playerze otwieracie Dragon Balla z napisami ?
A ja mam pytanko czy te rawy DB jak i DBZ sa z openingiem czy bez?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
z openingiem i endingiem :-)
Odpowiedzcie na moje pytanko :-P
ja otwieram w mpc bo subedit dziwieku nie odtwarza :/
EDIT : poszlo na pw jak otwierac napisy w mpc, a druga sprawa co jest z tym dziwkiem w subedit ?? mam na czysto cccp zainstalowany i obarz jest dzieku nie ma , a w mpc dziala
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-10-03 17:56:19)
Rekid no ok mi też odtwarza w mpc :-) jedyna wada jest taka że napisy wyskakują i zaraz znikają a później w ogóle się nie pokazują :-(
Ostatnio edytowany przez peps18 (2006-10-03 18:01:09)
ja otwieram w mpc bo subedit dziwieku nie odtwarza :/
EDIT : poszlo na pw jak otwierac napisy w mpc, a druga sprawa co jest z tym dziwkiem w subedit ?? mam na czysto cccp zainstalowany i obarz jest dzieku nie ma , a w mpc dziala
jak masz ffdshow audio
to wejdź tam i przełącz dekodowanie 'podejrzanych'
formatów audio na libav.
SE próbuje czasem ściągnąć kodeki sam, ale w dobie
firewalli rzadko mu się to udaje
ja sie dołączam i zaczne dzisiaj sciagac (najpozniej jutro) 20-40, a kumpel zacznie sciagac pierwsza 20, wiec jak co to też bedziemy seedowac
czy jak ktos bedzie juz mial 100% DB czy by mogl konwertowac odcinki do formatu avi i pozniej je wrzucac na jakis serwer??
napewno by wielu osobom sie przydala wersja avi zamiast jakiegos tam wmv
mam nadzieje ze ktos podejmie sie tego zadania
tak jesli ma samobijcze sklonosci ewentualnie beda mu kase placic Sprawa nie jest taka latwa i zajmie to stanowczo za duzo czasu. E zreszta wmv jest calkiem dobrym formatem.
chcesz, konwertuj, ale ci współczuje, bo będziesz miał popierdzielony timcode i bedziesz musiał usuwać vfr:P a przy 153 odcinkach x 40 min każdy ep to hohoho.
Witam
Wiem o tym pliku 01-153 Dragon Ball ale sa to realysy grupy AX która zrobiła cenzurowaną wersje, i w niektórych odcinkach niema ani Japońskiego języka ani napisów po angielsku A najgorsza jest cenzura
Czy ktoś wiem może skąd można dostać odcinki od Anime Element ?? Pełna wersja z Japońskim, Angielskim i napisami angielskimi a na dodate nie cenzurowana.
Czy ktos wie jak nagrac rawy db jesli w nero pokazuje że plik jest zajety przez system prosze o pomoc?
a może wyłącz program do odtwarzania? oglądasz przy nagrywaniu? powyłączaj trochę procesów, dużo ludzi tego nie robi, a szkoda...
ma moze ktos odcinki AHQ DBZ 166-209 ale w avi'ku a nie w ogm??
ma moze ktos odcinki AHQ DBZ 166-209 ale w avi'ku a nie w ogm??
one wyszĹy w ogm, jak chcesz avi to przerĂłb sobie.
Solar napisał:ma moze ktos odcinki AHQ DBZ 166-209 ale w avi'ku a nie w ogm??
jest tez wersja avi
Hatake napisał:Solar napisał:ma moze ktos odcinki AHQ DBZ 166-209 ale w avi'ku a nie w ogm??
jest tez wersja avi
a to niedoinformowany jestem:P