Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Ja osobiście bym obejrzał większość.
Ale że są ograniczenia w ściagalności to mniejszą część.
Dzięki tej akcji wreszczie by byla taka możliwość aby zobaczyś anime na bierzonco. A nie po rocznym, dwuletnim a może i bardziej odległym terminie. I dopiero wtedy stwierdzić że jednak to fajne anime.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-10-11 03:20:36)
Zgłosiła się narazie jedna osoba do tej akcji.
Jak ktoś jest zainteresowany niech wyśle do mnie wiadoność na animesub.
Kiedy uzbiera się minimum 8 osub możemy ruszać. Choć myśle że 10 to jest maximum.
:P:P
Co do sciagania animcow to nie ma sensu wszystkich scigac, wiekszosc z nich nie jest godna uwagi,a z tych animcow ktore wypisal Zatoichi to zbieram: Death Note, Black Blood Brothers, Ghost Hunt, Black Lagoon 2nd Season, Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex - Solid State Society, Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (co do 2 ostatnich tytulow mam nadzieje ze wyjdaq jakies fajne wersje, wreszcie)
Jak wolicie chłopaki z jednej paki. Moim zdaniem to by było coś. Nie zwykłego lotu actionen.
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-10-15 12:10:04)
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (co do 2 ostatnich tytulow mam nadzieje ze wyjdaq jakies fajne wersje, wreszcie)
Rawy do tego anime nie wyjda lepsze, bo ich nie ma w sieci. Sa tylko dwie wersje ripow, z czego ta wmv, ktora wypuszcza S^M, choc o mniejszym rozmiarze, jest ciut ostrzejsza od tej drugiej wersji.
Wiem tylko licze, ze jakas grupa wezmie sie za to anime, bo jak patrzylem na te rawki to zapowiada sie bardzo dobrze.
Strony Poprzednia 1 2 3 4