Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Mam pytanie odnośnie anime RahXephon czy zna może ktoś strone z której można ściągnać to anime?
Może być każda wersja.Z góry dziękuje za pomoc
Ostatnio edytowany przez lp1988 (2006-10-06 23:02:49)
co jest w tym rhxeponie czy jakos tak ze wile osob go chce mieć?????????????????????????????
Hmmm tu jest bardzo dziwnie bo jak chce sciagnać plik to pisze na jpierw że ma 170mb a jak włączam to pisze że 56 to chyba dziwne
Hmmm tu jest bardzo dziwnie bo jak chce sciagnać plik to pisze na jpierw że ma 170mb a jak włączam to pisze że 56 to chyba dziwne
Nom , też sie zdziwiłem jak chciałem z tej stronki go zassać. Ale w końcu zdecydowałem sie na nr6. Ĺciągało mi z max. prędkością , przyzwoita jakość. Tylko ep 18 jest uszkodzony .
Rahxephon'a mozna tez znalezc na:
http://www.sushibarnetwork.com/
TV - a4e - ogm[divx]
Movie - kaa - mkv[xvid,aac]
Jak ktoś chce to ja mam RahXephona i chętnie się wymienię. Jakby co to piszcie na GG
"Skazany na zajebistość"
co jest w tym rhxeponie czy jakos tak ze wile osob go chce mieć?????????????????????????????
RaXephon po prostu jest piękną historią obleczoną w dobrą wizualnie grafikę i doprawione odpowiednią muzyką. Suma jest po prostu piękna i ciekawa. Są tu elementy dramatu, akcji, tajemnicy, nadnaturalnych mocy, dojrzały romans. Nprawdę jest świetne. Moja ocena jest 10/10. Tak mi się oglądało nie zważam na drobne niedociągnięcia które napewno ktoś zauważył.
http://www.btmon.com/Other/Unsorted/Eve … ie.torrent
Wersja od Anime-Legion, w tym torrencie masz wszystko razem z dodatkami i kinówką. Chyba A-L najlepiej "wydało" Rahxephona.
Zgadza się, RahXephona najlepiej zripowało A-L.
Na dzień dzisiejszy najlepszą grupą ripującą jest KAA - ich obecne ripy są nie do przebicie przez inne grupy jeśli chodzi o kodowanie (a to kwestia najważniejsza przy DVD-ripach) i mają ładnie zrobiony typesetting. O tłumaczeniu nie ma co mówić, bo wiadomo, że grupy ripujące z R1 zawsze mają je takie same.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-10-07 09:12:23)
Strony 1