Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jak w temacie poszukuję rawów do takich serii/ova jak :
Sky Girls...
Starship operators...
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu...
Black Cat...
Jeśli ktoś posiada takowe i chciałby się nimi podzielić mogę w zamian zaoferować coś z tej listy spis anime bądź pokryć koszty wysyłki, płyt plus jakieś 'zadośćuczynienie'
Ja posiadam z tego rawy Black Cat od [l33t-raws] i raw Sky Girls od [Q-R].
Zresztą raw Sky Girls dostępny jest na [URL=http://mitmis.rwi.pl/forum/index.php][/URL] poza tym nie wiem czy pisałeś już prośbę(bo DirectRaws chwilowo przynajmniej mi się nie wczytuje) o rawy Black Cat ale mogę wrzucić je tylko że trochę to potrwa. Więc jak chcesz a wymiana raczej mało opłacalna jeżeli wchodziły by w grę tylko 2 płyty DVD, gdyż koszty wysyłki byłyby wyższe niż wartość płyt. Może ktoś inny się znajdzie kto będzie miał wszystkie interesujące cię rawy.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-10-04 15:04:35)
hmm faktycznie na forum DR jest Sky Girls... zaglądam praktycznie codziennie, a nie zauważyłem... już ściągam...
Co do Black Cat jeśli będzie taka możliwość to chętnie ewentualnie pościągam... mogę napisać REQa na DR jeśli to konieczne
Co do reszty to nadal poszukuję :
Starship Operators
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu (The Melancholy of Haruhi Suzumiya)
D.N. Angel
No to naprawdę będę dozgonnie wdzięczny
Aż tak śpieszyć się z nimi nie musisz... ściągnięci ich trochę czasu mi zajmnie no i jeszcze muszedociągnać to co aktualnie ściagam
To jeszcze trza poszukać dobrze tych trzech wczesniej wspominanych serii i będzie póki co wszystko
[edit]
oki to jeszcze poszukuję :
Starship Operators
D.N. Angel
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-10-04 23:16:30)
OK ażeby to nie zakładać nowego tematu to napiszę w tymże swoim jakże leciwym [;
A więc poszukuję obecnie rawów do dwóch serii anime...
...serie te to następujące jakże wspaniałe [;
Tokyo Majin Gakuen (1 seria)
Fantastic Children
rawy jakie mnie interesują to DVDripy ew. softy którejkolwiek z zagranicznych grup
pod warunkiem iż nie mają nic wkodowanego w obraz żadnych logo, kara itp.
Gdyby ktoś posiadał w swoich zbiorach ew. znał namiar na takowe będę wdzięczny
za jakiekolwiek info odnoście [;
Ja mam chyba gdzieś leety tego Tokio Madżina, oddam za koszt płytek i opłatę ok. 12 h ściągania. XD
http://www.anirena.com/viewtracker.php? … ls&id=7033 Zassałem 1 epa i jest to full soft, ale nie ma w nim OP i ED, więc nie wiadomo jak z kara
Ostatnio edytowany przez gu4rd (2009-02-12 15:37:19)
Nie do końca jest to sot [; przy tytule jest wkodowane logo grupy jak i credisty [;
Faktycznie, na to nie zwróciłem uwagi, jest też wzmianka, że jakiś koleś zrobił karaoke, więc to też może być wrenderowane. Gomene. Jeżeli to Cie zainteresuje, to RaX też wydaje i oni mają full softa, tyle że dopiero wyszły 3 epy i nie wiem, czy dźwięk jest 5.1 i czy nie są gorsze jakościowo.
Strony 1