Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Zdaje sobie sprawe ze juz wiele razy byl poruszany ten temat. Jednakze nie znalazlem jasnej odpowiedzi wiec sprobuje jeszcze raz. Czy ktos ma 1 serie Captain Tsubasa?? Najlepiej wersja japonska, oczywiscie czym lepsza jakosc tym milej widziane
Nie mam, ale jak chcesz to za jakieś ~3k mogę ci sprowadzić...
3k hehehe ;p
dołączam się do prośby
Witam
Zdaje sobie sprawe ze juz wiele razy byl poruszany ten temat. Jednakze nie znalazlem jasnej odpowiedzi wiec sprobuje jeszcze raz. Czy ktos ma 1 serie Captain Tsubasa?? Najlepiej wersja japonska, oczywiscie czym lepsza jakosc tym milej widziane
Jeśli nikt się ową do tej pory nie pochwalił to próżno jej szukać w polsce[shithappens]
Niejaki Siugasa posiada TVripy z Poloni1 tyle że żąda bagatela 1000pln[klnie] i to chyba wszystko w tym temacie;)
No chyba że jesteś bogatym obywatelem i nie przeraża Cię kosmiczna shipping price to możesz zmówić sobie bezpośrednio z Japonii:D
Powodzenia...
jak juz wspominałem kiedyś; na forum www.tsubasa.pl, mozna znalezc linki do około 10 odcinków zripowanych z P1 (VHSrip), jakość pozostawia wiele do życzenia, ale myśle że to w tym przypadku kwestia drugorzędna;)
Ostatnio edytowany przez plecak (2006-10-04 06:06:13)
ja posiadam pierwsza serie niestey w jezyku hiszpanski i jak na dzisiejsze standarady to słaba kopia 2 lata ssania emulem sie oplacało ja jestem Happy
ja obecnie posiadam 85 odcinków pierwszej serii ale po niemiecku :/ wystarczyłoby żeby ktoś kto zna niemiecki podjął się tłumaczenia tego, jakby nie było to dość popularny język
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
indeed, może warto na forum napisów.org (a może nawet tu) popytać, jestem pewnien że znalazłby się tam/tu jakiś fan tego anime który mógłby się podjąć zrealizowania tego szczytnego zadania. Gdyby się taki pojawił to nagrałbyś i przesłał mu te epki? a potem dopasowanie napisów do wersji włoskiej czy hiszpanskiej to byłaby łatwizna.
No jak nie ma po japonsku to dobre i te niemieckie Tylko pozostaje problem tlumaczenia tego...jest ktos chetny??
no jeśli taka osoba wyraziłaby chęć tłumaczenia niem->pol, to jak najbardziej mogę udostępnić swoje zasoby
no to kto lubi Tsubase i zna dobrze niemiecki?? a tak wogole, to czy szanowny Pan Cain moglby umiescic gdzies na serwerze pierwszy odcinek tej serii, zeby kazdy mogl sobie zobaczyc jaka jakosc i wogole
raczej z moim upaniem to kiepsko 92kb/s :/ moge screena zrobic:
[URL=http://img108.imageshack.us/my.php?image=captaintsubasa001thenewsoccerstardubdewa3.jpg][/URL]
nie ma sie co czarować, z gówna bata nie ukręcisz, ja wybrałem wersję niemiecką bo przynajmniej jakąś część dialogów zrozumiem (małą bo małą, ale z pewnością większą niż hiszpańską)
jakość ma tu drugorzędne znaczenie imho, bo później te napisy można podłożyc do innych wersji np. świetnej włoskiej...
Witam ja znam troszkę niemiecki i mogę kilka odcinków na miesiąc tłumaczyć nie więcej niż 4-5 na miesiąc ponieważ muszę się do matury uczyć
Ps. Sam posiadam wersje hiszpańską wiec o ile można to proszę o namiary na niemiecką najlepiej jakiś torrencik
gg 6868883
Ja mam Tsubasę I serie całą, po niemiecku, avi, około 5 epków z PL lektorem ale jakosc słaba. Wogóle to mam wszystkie serie i filmy Tsubasy w dobrej jakości na 11 dvd. Ale dla chetnych zasysaczy polecam forum www.tsubasa.pl/forum choć część linków mogła już wygasnąć. Jak ktoś chce dokładne info o Captain Tsubasa co mam to na gg pisać
a może ktoś ma tvripa??? zawsze to by było lepsze od Hiszpana
tv ripa mam tylko pięc odc i to nie po kolei, słaba jakość
Strony 1