Nie jesteś zalogowany.
Ja wczoraj byłem na wycieczce, a że zachowywałem się głośno z chłopakami w pokoju, nauczycielka kazała nam się ubrać i "iść" za nią. Mieliśmy zrobić żabki na całych schodach. Potem, zmęczeni weszliśmy do jakiegoś pokoju, a tu "NIESPODZIANKA!!!" Wybiegły dziewczyny w spódniczkach z papieru i kwiatami we włosach. Zaczęły nas przyozdabiać kwiatami, obdarowały kokosami (ja się trudziłem 1/2h żeby zrobić dziórkę wykałaczkami (niczego innego nie było pod ręką x) i wachlowały liśćmi. Trwało to z 10min, a po zrobieniu zdjęć, poszliśmy do pokoi. Potem oczywiście szaleliśmy, za co dostało się nam po 50 pompek ^^. Pytacie czemu to było wczoraj? Bo następnego dnia trzeba było wracać do domu i nie byłoby jak tego zrobić. Mnie się osobiście podobał Dzień Chłopaka.
Dzienki dziewczyny za zyczenia:*
To ja tez sie dołanczam i zycze wszystkiego naaaajlepszego wszytskim chłopakom xD.
Dzieki wszystkim dziewczynom za pamieć. Dobrze, że mamy takie pamiętliwe kobiety na ansi
ooo.. to jednak jest taki dzień
wielkie dzięki, wam - kobietom, że o nas pamiętacie ^^
takie duże :*
KDE4 ssie
Dziękuję w Imieniu Wszystkich Chłopców za życzenia. (mam nadzieję że nikogo nie uraziłem tym)
Pozdrawiam Serdecznie
może i spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich chłopaków XD
A takie pytanie podoba sie wam zwyczaj jaki jest w Japoni że w dzień chłopaka dziewczyna powinna dać temu kogo lubi czekoladki które sama zrobiła ?? Jak dlamnie to jest świetna żecz, szkoda że unas niema czegoś podobnego.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-30 22:49:32)
No i ja przylacze sie do podziekowan to jest jedyne forum, w ktorym Panie pamietaly o dniu chlopaka
WIELKIE BUZIAKI DLA WAS DZIEWCZYNY ;*
zebysmy panowie nie zapomnieli o dniu kobiet
Feniks ognia - po co ci czekoladka, jak chcem to se kupie a powina byc tak w ten dzien ta dziewczyna której sie podobasz odaje sie w całosci i muwi rób zemną co chcesz muj panie:d to by wtedy było piekne świeto
Feniks ognia - po co ci czekoladka, jak chcem to se kupie a powina byc tak w ten dzien ta dziewczyna której sie podobasz odaje sie w całosci i muwi rób zemną co chcesz muj panie:d to by wtedy było piekne świeto
Wiem co czujesz , ale weź sie pochamuj .
Chodzi o symbol, o to że dziewczyna się starała coś zrobić własnoręcznie, pozatym w końcu zawsze można dostać czekoladki + Bonus No ale to musiała by być raczej dłuższa znajomość ale nie przesadzajmy i nasze fantazje Bonusowe zostawmy sobie dla siebie samych.
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-09-30 23:22:56)
Arigato dla wszystkich dziewczyn które pamiętały o dniu chłopaka
A co do tych czekoladek to jestem za, ale przydałoby się by oddały się całe razem z czekoladkami dzisiaj rano wróciłem z imprezki - ale tam dziewczyny zapomniały o tym dniu:( a dzisiaj dostałem sporo życzeń ale gdzie prezenty...?
w sumie to już nieważne
Ostatnio edytowany przez DĹźibril (2006-09-30 23:58:20)
thx. za pamięć no i za życzonka my 14 też nie zapomnimy ( tylko którego to miesiąca ? xD )
Tion a to nie 8... marca?
On chyba mówi o dniu matki ( a tak BTW którego jest dzień matki ? ).
A nie 8 kwietnia?