Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
to taka akcja zapisujesz sie na paczke z anime dostajesz przegrywasz i wysyłasz dalej proste prawda :]
gdzies jest temat ale niechce mi sie szukac teraz
Rawy sÄ w bardzo dobrej jakoĹci, ale prawie nikt nie seeduje i róşnie to bywa. Raz idzie 70kB/s, a raz nie idzie wogle. Czasem ĹciÄ gniÄcie 1 ep'a zajmuje 2-3h, a czasem 99:99:99h xD Na razie udaĹo mi siÄ ĹciÄ gnÄ Ä 14 odcinkĂłw.
To jest z HDTVrip? [mruga]
To jest z HDTVrip? [mruga]
No oczywiście, przecież rozdielczość jasno na to wskazuje
cofam to
subedit cos mi tak zle odtwarza :|
Ostatnio edytowany przez bartas21 (2006-09-25 11:00:09)
nio nie wiem, mi tam żadne dźwięki się nie nakładają. może zależy czym odpalacz te odcinki.
Chodzi o to ze w avi zaszyte są dwie scieżki dzwiękowe. To juz dziś nie stosowane rozwiazanie ale te pliki pochodzą sprzed epoki ogm i mkv. Rozwiązaniem jest Morgan Switcher http://www.morgan-multimedia.com/
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-09-25 11:02:20)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
super dzieki teraz jest git :]
mbell, haali matroska splitter teĹź jest rozwiÄ zaniem;] wystarczy, Ĺźe przy instalce, czy tam w konfiguracji ustawisz enable splitter for AVI too;]
widaÄ warto ciÄ gnÄ Ä hdtv ripki bo jakoĹÄ porĂłwnywalna do hack//roots.
ale i tak nic nie przebije Chevalier D'Eon w 1080i
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-25 12:33:05)
a podalbys linka do hevalier D'Eon w 1080i plis
Trzeba tylko pamiętać o mocnym procesorze, bo na słabszych maszynach Chevalier sprawuje się..ehem...ehem.. dość kontrowersyjnie :-) HDTV Rawy One Piece rzeczywiście wyglądają świetnie, ale czego innego można było się spodziewać - to w końcu 720p. Szkoda tylko, że jak na razie nie słychać o tym, aby miano remasterować starsze epizody - ponowne wydanie początkowych sezonów w 16:9 i 720p (choć wystarczy i zwykłe dvd, jeśli materiał wyjściowy nie był przygotowywany do HD, to nie można wymagać, żeby tworzyć go na nowo) to by było coś. Ech.. marzenia :-)
Ostatnio edytowany przez magnificus (2006-09-25 13:41:59)
szkoda tylko ze te dvd ripy sa w dual audio i w kontenerze avi
ara ara...
a z tego co wiem te dvdripki są w divx5 i porównując jakość z ripkami od darkside-raws w wmv9, te od darkside, są ciuteńke lepsze jakościowo.
Wszystko to ładne, szkoda tylko, że jakby przyszło ściągać całość, to niektóre dyski twarde (jeśli jeszcze 80tki gdzieś egzystują pośród was :-) nie dały by rady wszystkiego pomieścić. Swoją drogą ciekaw jestem, jakie by były reakcje, gdyby w necie pojawił się teraz podobny pack, tyle że dla serii Dedective Conan ;-)
aaa wlasnie sprawdzilem i po wywaleniu drugiej sciezki audio mozna zaoszczedzic srednio 30 mb co daje niebagatelne 1.5 giga mniej a jesli wszystko jest w dual audio to ponad 8 giga
ara ara...
a ja z tej paczki sciagam i mam error z 20 epkiem
znacie jakiegos linka w tej wersji
heh sciagnal to juz ktos bo mam prolem zostalo mi okolo 230 mb do dociagniecia w 6 epkach, ale od dwoch tygodni nic sie nie sciaga
ara ara...
Ja ściągam nie HDTV, tylko dvd po ok 300mb i jakość jest świetna. Problem w tym, że czasem odcinek ściągnie się w 3h, a czasem w 66h, ma się z 40%. ;] Na razie udało mi się ściągnąć 34 odcinki. Potem pościągam resztę, bo nie mam miejsca na dysku.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna