Nie jesteś zalogowany.
ja mam cichą nadzieje, żę dopjdzie do walki Grimmjaw vs. Zaraki:) to by było coś:D obaj by morde cieszyli i się siekali:D mam nadzieje że Kubo mnie nei zawiedzie:)
eee tam ja bym wolal zeby Ichigo zalatwil Grimmjawa a potem walczyl z Zarakim :D:D
zamien miejscami ichiga z zarakimi bedzie dobrze;)
wlasnie nie chcialbym zeby Ichigo maxymalnie rozwalil Grimmjawa, zmieszal go z ziemią i starł na proszek a potem bylby remis z zarakim
głupoty gadasz:) Zaraki to by miał przy tym świetny ubaw, a ichigo bo co chwiel miał spadki energii i tak w kólko:)
czy ja wiem... ja bym chcial bardziej zobaczyc jeszcze raz zarakiego i Ichigo w walce
no to zobaczysz, ale wpierw zobaczymy wesołego Ken-chana jak niszczy grimmjawa:D
eee wątpie zeby to sie stalo... bo Ichigo juz ma z nim porachunki
no zacznie z nim wlaczyć, ale znowu po kilkunastu sekundach straci maske i przybiegnie ma na ratunek zaraki który za***ie obu:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-26 07:49:22)
ta.... walka Grimmjaw .VS. Zaraki... cod miod i orzeszki:P mam nadzieje, ze dojdzie to takiej walki...
a co do ichigo to rozwali ich troche wiec niech zostanie tak jak jest
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Tak.. ja tez chce aby Zaraki walczył... takiego pakera to jeszcze nie widzialem, gościu ma pozatym niezłą ideologię dzięki której i tak wszystkich rozniesie^^. Tylko zastanawia mnie jakby wyglądał shikai Zaraka jakby autor postaonil mu go udostępnić.
A czy miecz Zarakiego nie jest ciagle w otwartej formie ?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-26 08:42:45)
mi się wydaje że to raczej zwykła katana bez shikai a jego shikai to pewnie by jakąś zarąbistą kose przypominało nie wspominając o BANKAI uff
miecz zarakiego nie jest wogole zapieczetowny masz to podczas walki ichigi zaraki ( w spol. dusz ) wiec jak mu sie uda cos z tym zrobic to bedzie wymiatac
No właśnie pisalem ze byloby fajnie ZOBACZYÄ jego shikai
myślę, że zanpakt Ken-chana ma podobne właściwości do Ikkaku:) ale to tylko moje przypuszczenia:D nie dziwlbym si e, jak by w formie shikai miecz Ken-chana wyglądał jak ogromny topór:D
To prawa, ze takie chodzace coxy maja zawsze topor, maczuge ale mi jakos to do zarakiego nie pasuje Jemu to pasuje jakiś wielki mieczyk (ala ichigo czy cloud z ff7) plus zakonczony wielkim lancuchem co by na zakonczeniu mial [cos]. a Bankai to nawet sobie nie wyobrazam:P
albo jak dragon slayer Gattsa:) a bankai to jeszcze wiekszy i ciezszy miecz:D albo dwa takie:D
albo jak Blade of Chaos Kratosa:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-26 15:00:30)
Blade of chaos kratosa to laytowa brob niech jeszcze zaraki wymaluje sie pdoobnie a jego miecz bedzie sie zwal Ares
albo taki Blade of Artemis Kratosa:) by chyab bardziej pasowal Zarakiemu:D moze wyslemy petycje do Kubo?:)