Nie jesteś zalogowany.
Jestem swiezo po chaptrze... moim zdaniemi nic ciekawego jedyne co mi sie spodobalo to przed przed ostania strona gdzie byli wszyscy lepsi arracarny?(espada) mam nadzieje, ze zobacze w akcji yourichi podobna kobiete bo chyba to mnie narazie najbardziej interesuje :]
Ostatnio edytowany przez JaDaK (2006-09-24 09:45:12)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
A na co liczyłes? Przed chwilabyła walka wic teraz musiał być przynajmniej 1 chapter przerwy.
a czy ja pisalem, ze miala byc walka? nie tylko walki przykuwaja uwage widza...
A czy ja napisałem ze liczyłeś na walkę? Napisałem poprostu ze to nc dziwnego ze nia dał autor nic ciekawego.
Chapter super ciekawie sie robi a pozatym Jadak rozmawiamy o Mandze a więc czytelnika a nie widza ale to szczegół
Wlasnie, chapter bardzo ciekawy... Po tym chapterze, odrazu widac, ze watek z arrancarami bedzie sie ciagnal przez dlugi czas. Zanim dojda do tych najsilniejszych, to minie sporo czasu.
a czy kots sie orientuje czy w polsce ktos ma zamiar wydac Bleacha manga ( np jpf ) ?? ktos cos slyszal moze ??
chociaz chcialbym zeby wreszcie chad doszedł do poziomu ichigo
Istnieje mozliwosc ze wyda ją jpf w przyszłym roku ale z obecnymi opóźnieniami........ jeszcze nie wydali mang zapowiadanych na ten rok więc nie wiem czy można na coś liczyć.
oj watpie wapie, zeby jpf zrobilo to szybko. te co oni maja teraz opoznienia to masakra. nie wiem ile mozna czekac na 19 tomik tom naruto...
Ja się zapytam skoro jest taki temat. Co tą są czarne motyle? Na początku mangi i anime były, ale teraz mi sie zapomniało. Może mi ktos to przypomniec?
Ja tez juz za dobrze nie pamietam, ale wiem, ze one przekazuja informacje, cos jak listonosz.
wydaje mi się że jest to forma duszy:) pamietam jak ichigo wysylal duszye to zamieniały się w te motyle
no Przemek ma racje zarówno jak i Psycho a mi się lekko wątek przypomniał z anime Saint Seya jak tak biegli i co nowy budynek był mocniejszy gościu ciekawe czy w mandze Bleach też tak będzie im dłużej tym lepiej
mysle ze tu ograniczy sie to do pomieszczen bo tam chyba tyle tych budynkow nie ma
w ogole chcialbym zobaczyc Hecco Mundo w wersji anime bo czarnobiale to nic nie widac :/, Jestem ciekaw czy Ichigo wreszcie nauczy sie wytrzymac ponad 13sekund w masce
Uda, uda ale jak? i kiedy? to juz chyba tylko Kubo wie.
Ja mam nadzieje tylko, ze ichigo zawalczy z yourich podobna arracarnem i poroscina jej troche ciuszki [zbereźnik]
W anime było już raz Hueco Mundo. W jednym z pierwszych odcinków dusza brata Inoue została "zainfekowana" przez Pustych.
wiem ze mozna bylo zobaczyc HM ale nie tak dokladnie jak teraz w tym chapterze
Tam tylko byly pokazane pustkowia, bez zadnych budowli. Chyba, ze juz dobrze nie pamietam.
no wlasnie a ja chce zobaczyc dokladniej