Nie jesteś zalogowany.
Witam
Informuuję że pod tym adresem One Piece RAW HDTV znajdziecie pełne wydanie One Piece w wresji DVD plus ostatnie odcinki w wersji HDTV - niesty całość ok. 89GB
Jakby ktoś miał trcohę miejsca na dysku to może można by było sciągnąć w kawałkach
pozdr
To jak najbardziej najlepsza jakościowo wersja ONE PIECE w sieci. Oczywiscie pomijając DVDiso. Zwracam tylko uwagę że nie wszystkie odcinki 1-100 są tzw dual_audio ( rip Uteldivix który do dzisaj jest nie do przebicia). Aby uzupełnic te braki zostaje jedynie Emule. Lub kolega mbell np.
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-09-21 10:57:29)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Uteldivx rules ale już poza szanownym kolegą nie do znalezienia na sieci - ostatnie zwłaszcza odcinki w HDTV są do polecenia (jak nie masz to sciągaj - będzie wiadomo gdzie to jest )
Ależ mam, mam to wszysto...
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-09-21 11:54:20)
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
Swoją drogą, to ten torrent, który zawiera wszystkie te dobrodziejstwa, nie jest chyba przeznaczony do polskich warunków internetowych. Jeszcze tydzień przed jego pojawieniem się w świeci, uważałem że mój 50GB limit, daje jednak jakiś komfort w kwestii ściągania anime (dużych pakietów). Rozmiar mojego błędu, dorównuje chyba rozmiarowi tego archiwum ;-)
Jak to ktoś pobierze, to mam nadzieje, że się pochwali - żeby mogła się pojawić kolejka chętnych, chcących oddać różnego rodzaju przysługi, za podzielenie się owym skarbem ;-)
Ostatnio edytowany przez magnificus (2006-09-21 12:47:49)
Ja i mbell jesteśmy szczęśliwcami. W ACN nie ma limitów a dl podnieśli do 4.5Mb/s
To anime w rawach wypuszczam stropniow w akcji Anime za free.
gg - już działa
Aktualnie oglądane :
chyba to zassam sobie pare miesiecy i bede to miał
przy neo 512 wiele niewycisne ale dzieki :]
liczac z limitem 512 neo to za pol roku bedziesz mial:d
ma kots screeny jak wyglada HDTVrip?
spokojnie neo mimiwszystko niezawodzi ja bynajmniej nigdy niemiałem problemów
ja mysle ze z rok bede sciagał
bo w miedzy czasie sciagam tesz inne anime wiec rozumiecie ale jak mi sie spodoba to czemu nie
eh seedow 3 lecherow 50 pomijajac ze niemam miejsca pewnie za tydzien moze dwa bym mial, ale skad wytrzasnac 90 gb wolnego zassam pierwsze 6 epkow i zobacze jak mi sie spodoba to sciagne
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2006-09-22 02:33:59)
ara ara...
jak widze tam jest sporo filmow ogladac je w takiej kolejnosci jak jest tzn miedzy epkami jak jest w torencie np. ep 146 i 146 movie 4 ??
ja mam 20 Gb wolnego ale powypalam anime i bedzie miejsce :]
no i musze zrobić liste moich anime co by 2 raz niesciagac tego samego
Wreszcie mam czego chciałem czyli ONE PIECE, tylko trochę dużo zajmują te HDTV no i trochę szkoda że są w formacie WMV Ale dobrze to niż wróbel na dachu, czy jakoś to szło...
PS
Acha jak ściągnę jakiś w HDTV to dla ciekawskich wstawie screeny
Ostatnio edytowany przez Boniak (2006-09-22 11:56:13)
tak tak gołąb w dachu a wróbel odleciał
kurde teraz jest ponad 260 epkow i chyba z 7-8 filmow ciekawe ile jeszcze w tym tempie to nigdy niedogonie tego anime
To anime w rawach wypuszczam stropniow w akcji Anime za free.
Moze jestem nie w temacie (bo to prawda) ale oco chodzi z tym Akcja Anime z free??