Nie jesteś zalogowany.
tego nie wiadomo jak narazie:)
Moim zdaniem był kapitanem bo mozna zauwazyc, ze ma biala wstazeczke taka jaka maja kapitani. a w ogole widac, ze mieczakiem nie jest wiec jakas wyzsza range musial miec. Chyba najbardziej interesuje mnie znajomosc trojki [Ojciec Ichigo-Ojciec Ishidy-Urahara] Jak? Kiedy? Dlaczego? i Po co?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Hehe zadaj sobie to samo pytanie z Ichigo Ishidą i innymi ... Napewno właśnie dlatego
wiesz co do sily Isshina, to nie koniecznie musialbyc kapitanem:) taki Ikakku tez nie mieczak a nawet nie jest vice-kapitanem;)(ps zarabistego ma bankaia:D)
Nom przypomina mi zanpaktou Kapitana Kyuraku w formie shikai tylko że troszke powiększoną
Ikakku nie jest kapitanem, bo nie chce nim byc. A ma przeciez okazje zostac...
he he he ciekawym co zrobi ichigo njak sie dowie że Urahara znowu coś przed nim zataił i w ogóle , że robi mu jakby koło dupy. Kto wie może doczekamy sie nawet jakieś ciekawej walki Berserk ichigo kontra Urahara .
~Psychopata: DOKLADNIE... ja mysle ze o ojcu ichigo mozna sie bylo wczesniej domyslec kiedy ichigo stracil swoje moce uruhara powiedzial:"To nic ze straciles moce shinigami ktore rukia ci dała, ty masz swoje!" i wlasnie po tym mi zaswitalo w glowie ze skoro nie bylo by nic nadzwyczajnego to normalny czlowiek musialby najpierw umrzec zeby zostac shinigami...
"Chyba najbardziej interesuje mnie znajomosc trojki [Ojciec Ichigo-Ojciec Ishidy-Urahara] Jak? Kiedy? Dlaczego? i Po co?"
tez mnie to bardzo interesuje
Chcial bym zobaczec taka walke, mysle ze Ichigo nie mial byszans xD
Chcial bym zobaczec taka walke, mysle ze Ichigo nie mial byszans xD
Gumowe lalki Urahary nic sie im nie oprze .
co do walki z urahara to zdaje mi sie ze Ichigo na bankai on, maska on i berserk on to Uruhara nie mialby szans ;] pozatym Uruhara nie byl takim zwyklym kapitanem tylko badał rozne sprawy - nie pamietam jak ten oddzial sie nazywa... wiec w walce jest chyba raczej sredni...
Kazdy kapitan,byly kapitan i ten co jest aktualnie ma bankai, jedynym wyjatkiem jest Zaraki. Jestem ciekaw jakie bankai ma Urahara.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-19 16:41:25)
Uruhara mowil ze ma nietypowe Bankai wiec mysle ze to nic specjalnego...
A moze ma wlasnie cos super specjalnego, ze jak je odpali, to moze cos sie stac.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-19 16:51:16)
Ja myśle że będzie mega-łachowe a przy tym potęzne. Jak cały urahara
ja sądze inaczej, skoro innego typu to raczej nie specjalnie do wlaki, tak wlasnie mysle, mysle ze to bankai nadaje sie do czegos innego niz do walki
mi się wydaje, że Urahara ma podobne moce zanpakta do Ichigo:) jak by nie patrzec w ich 1 treningu uzywal podobnej techniki do genshua tencho(czy jakos tak)
Gatsuga Tenshou - Cutting Moon - przecinający ksieżyc podoba mi sie ta nazwa
pozyjemy- poczytamy- zobaczymy, jak narazie nie widzialem wiekszej mocy Uruhary poza Shinkai ktorego musial uzyc na Ichigo zeby go trenowac... ale zdaje mi sie ze Ichigo ma jeden z najpotezniejszych Zanpaktou, tak w ogole to ktory jest najpotezniejszy? bo Ichigo potrafi odbijac Senbonzakure Byakuya... mysle ze komander moze miec dosc mocnego... no i Aizen, ojciec Ichigo, moze Uruhara a moze Zangetsu Ichigo jest najsilniejszy???
Nigdy sie tego nie dowiesz. Nie mozna patrzec na ich miecze pod wzgledem, ktory jest najsilniejszy. Kazdy jest silny, tylko trzeba umiec nim sie poslugiwac.
no i nie zapominajmy o zarakim :0 zobaczymy jakiego on ma mieczyka bo na razie walczyl nie uzywajac go ( tzn bez bankai i nawet chyba shinkai ) i to on moze byc czarnym koniem