Nie jesteś zalogowany.
dlaczego przesadzili według mnie bomba
ano mi to 1200 tez sie podobalo nawet to kilka razy kolega pokazywalem a i ten rysunek ishidy na cala strone mnie rozwalil super
Nie wiem jak was , ale mnie denerwuje w mandze , że Ichigo to taki straszny cienias.
e tam teraz tak troche kaleczy ale sie chlopina napewno rozkreci ishida i sado tez sie musza wykazac troche a zapowiada sie ze maja sporo mocy sado extra jedna reka paruje takie ciosy ze cho cho i nawet sie nie spocil (jadna reka bo drugoa to ma taka zwykla i to mnie troche boli)
nie wiem czemu, ale jak ichigo byl kontrolowaqny przez hollowa to jak by byl troche silniejszy(vaizardzi musieli sie co chwile zmieniac zeby go powstrzymac) ale jak ichigo wlaczy w masce to juz nei widac jago takiej sily
a jak byslicie, ktory nr ma Uliquora, bo nie kojarze zeby podali, no chyab ze mi cos umknelo:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-17 20:28:08)
no wlaśnie Ichi dojdzie do perfekcji w przyszłym czasie tylko be patient
A ten cały Grimjaw ten jest pprzereklamowany Vizardom do pięt nie dorsta. Wiem , że w czasie walki z jednym z nich nie uwolnił swojego zabójcy , ale także 9 kurde jak on sie wabi..) też tego nie zrobił. Chętnie obejrzałbym jakąś walke typu Vizard + banakai kontra nr 1 wśród arrancanów.
tylko nie zapomniej, ze przez ta reke stracil troche mocy:) zauważ co zrobil z poprzedna "6" jak rękę odzyskał:) swoja drogą to chciałbym zoabczyć walke Zaraki Konrta Grimjaw:D
hmmi nteresujÄ
ce powiem szczerze ze taka walka mi nawet przez myĹl nie przeszĹa
edit: a oglÄ
daĹ ktoĹ z was eng Bleach 1'st episode ??
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-09-17 20:47:51)
Swoją drogą Ichigo i jego zachowanie jest dziwne gościu wie ze nie miał szans z numerem "6" a idzie do ich bazy gdzie są jeszcze groźniejsi przeciwnicy. Co on myśli ze znowu jak ostatnio( gdy ratowali Rukie) w trakcje walki zwiększy mu się moc bez darcia. Po za tym jeśli ojciec Ishida nauczył go takich technik to bez problemu by rozwalił wszystkich arrancaru, tak samo jest z ojcem Ichigo gościu widać ze ma co pokazać a ani drgnie palcem-- chyba wierzy w syna
Ostatnio edytowany przez Kamyl (2006-09-17 21:26:37)
Akurat to mi sie podoba - konsekwencja charakteru - ichigo od samego początku uważał , że on musi "tylko wygrać". NIgdy nie męczył swojej małej makówki myśleniem " a co jak..".
Fajnie by było jakby ichigo złapał berserka i zamienił się w to duże coś , co tam miało regeneracje , cero itd.
Ojcowie to jest ostatecznosć gdyż mi się wydaje że wyszaleli się za swe czasy dawno temu a teraz pora na młodsze pokolenie. Jak by oni wkraczali do akcji to by za szybko się walka skończyła I think.
Sorki za drugieg posta pod rząd ale miałem problemy z netem i chyba nie potrzebnie dwa razy kliknąłem
Ostatnio edytowany przez star5555 (2006-09-18 16:49:29)
od kiedy obejrzalem mange to juz nikt mi nie zarzuci ze czegos nie widzialem
ciekaw jestem jaka mam moc ojciec Ichigo... na poczatku zdawalo mi sie ze to tylko idiotyczny ojciec ktory lubi sie bic z Ichigo... ale po jednym chapterze calkowicie zmienilem zdanie...
pozatym jestem ciekaw czy Yoruichi jest potezniejsza od Ichigo [bankai mode on ] w formie "pol shinigami pol hollow", wydaje mi sie ze to nie koniec z hollowem wewnatrz ichigo.. zdaje mi sie ze kiedy ichigo bedzie maxymalnie wykonczony "on" wkroczy do akcji, drugą sprawą jest to czy ktos teraz ma szanse z Aizenem i o ile razy jest teraz mocniejszy od Ichigo
Ostatnio edytowany przez Hybrid (2006-09-18 23:36:18)
a ja mam pytanie w pierwszy ep ( jak pusty zagrozil rodzinie ichigo ) to gdzie byl ojciej jego ?? przeciez ten pusty prawie zmiazdzyl w rece jego siostre a stary nawet sie nie ruszyl a jak by rukia nie odddala mocy ichigo to co wtedy ?? troche niekonsekwentne to bylo i mi sie wydaje ze z ojcem ichigo tworca wymyslil ze byl on shinigami juz pozniej w polowie pierwszej czesci mangi co o tym sadzicie ??
no ja mysle ze ojciec to obserwowal... wierzyl w Ichigo bo wlasnie skas sie musial wziasc ogromny potencjal Ichigo nie? normalni ludzie nie mogliby wyrwac sie z uwiezi jaka rukia na niego zalozyla, i od poczatku wydawalo mi sie to podejrzane ze normalny chlopak na starcie widzi duchy, tak jak i jego siostra, tylko zastanawia mnie dlaczego jedna z nich widzi a druga nie?
od kiedy obejrzalem mange to juz nikt mi nie zarzuci ze czegos nie widzialem
ciekaw jestem jaka mam moc ojciec Ichigo... na poczatku zdawalo mi sie ze to tylko idiotyczny ojciec ktory lubi sie bic z Ichigo... ale po jednym chapterze calkowicie zmienilem zdanie...
No to kazdy tak mial...
pozatym jestem ciekaw czy Yoruichi jest potezniejsza od Ichigo [bankai mode on ] w formie "pol shinigami pol hollow", wydaje mi sie ze to nie koniec z hollowem wewnatrz ichigo.. zdaje mi sie ze kiedy ichigo bedzie maxymalnie wykonczony "on" wkroczy do akcji, drugą sprawą jest to czy ktos teraz ma szanse z Aizenem i o ile razy jest teraz mocniejszy od Ichigo
Najpierw trzeba sie dowiedziec, co sie stalo z mieczem Yoruichi, bo nie przypominam sobie, zeby w jakims odcinku go miala.
Btw, a co do ojca Ichigo, to autor od samego poczatku przemyslal sprawe... Sam Urahara powiedziel do Ichigo po tym jak zostal pokonany przez Byakuye, ze ma jeszcze ukrytne zdolnosci Shinigami, o ktorych brat Ruki nie wiedzial. Wiec plan z ojcem shinigami musial byc przemyslany.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-19 00:01:16)
wiec co sugerujesz ze ojciec ichigo jest w zmowie z Urahara i ze cos tam jeszcze sunja jakies plany jesli chodzi o rozwoj ichigo itp ?? a spytam sie jeszcze ( zaznaczam ze mangi nie czytam ( tylko na poczatku kilka chapterow ) czy zaraki pojawia sie w mandze teraz i czy zrobil juz cos w celu poznania imienia swojego mieczyka i czy wkoncu udalo sie mu osiagnac bankai
zaraki pojawil sie tylko az po powrocie ichiogo do swiata zywych:)
w mandze moze zobaczyc ze ojciec ichigo i urahara to dobrze znajomi co wszytsko wytlumacza:)
a jeszcze jedno czy ojciec ichigo byl kapitanem czy porucznikiem jest kap to kto jest jedo zastepca teraz ??