Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukałem i nie mogłem nigdzie znaleść DBZ Movie 13 w mkv, a wiem że już wyszło. Może ktoś zna link i podzieliłby się informacją z zainteresowanymi. Byłbym wdzięczny.
lol, faktycznie 5 sekund, bo nie uwierzyłem i musiałem sprawdzić
jak by nie bylo to poszukaj na innych wyszukiwarkach wszak google to nie jedynyna z nich[slina][okej]
Piter666 napisał:TU - ja znalazłem w 5 sekund więc też sobie poradzisz...
no, ale przecież mówił, że szukaaaał:D:D
W sumie to masz rację, widocznie ja i ~fuchikoma mamy jakieś omamy wzrokowe W takim razie nie wiem gdzie można dorwać DBZ Movie 13 w mkv [shithappens]8-D
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-09-18 15:01:06)
hehe bez kitu, mi to zajelo 10s... ale to dlatego ze mam emule wlaczone ^^ eme wujek google naprawde umie szukac... tylko trzeba cos w niego wpisac [hehe][hehe]
Jesli bendzie wiecej chetnych na tego Movika to wrzuce go ma Megaupload lub na inny portal i w ten sposub go udostepnie wszystkim chetnym :]
Wiecie co. Każdy plik jaki znalazłem przez gogle albo nie posiada seedów (na torentach) albo żródeł (na emule) i nic się nie ściąga. Każdy plik jaki znalezłem wogóle się nie ściągał. Dlatego grzecznie się zapytałem czy ktoś posiada link do torenta bo ja nie mogę znaleść i proszę o pomoc. A tu wszyscy mieszają mnie z błotem. Może powinienem odrazu napisać całą historię podając jeszcze jaki plik, w jakiej wyszukiwarce i jeszcze w jakich godzinach próbowałem znaleść żebyście traktowali zwykłą prośbę normalnie zamiast mieszać mnie z błotem.
PS JA TYLKO GRZECZNIE PROSZĘ O POMOC. CHCESZ POMÓŻ, NIE CHCESZ NIE POMAGAJ ALE NIE MUSISZ ZARAZ MIESZAĆ MNIE Z BŁOTEM BO O COŚ PROSZĘ. A JAK KTOŚ NIE WIERZE ŻE PRÓBOWAŁEM ŚCIĄGAĆ Z KAŻDEGO LINKA JAKI ZNALAZŁEM NA GOGLE TO ZAPRASZAM DO SIEBIE MOGĘ UDOWODNIĆ BO CAŁY CZAS MAM WŁĄCZONE TE ZADANIA NA TORENCIE I W EMULE.
Sprawdziłem kilka z pierwszych torrentów do movie 13 mkv (zarówno h264 jak i xvid) z linka, którego podałem wcześniej - wszystkie mają seedy (najbidniej ~10). Ja to mam szczęście
Strony 1