Nie jesteś zalogowany.
Więc prosili się nikt nie zakładał więc ja to robie.
Można tu śmiało rozmawiac o mandze Bleach. Nie martwić się i pisać co chwile "SPOILER"
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
tak sie zastanwaiłem kto założy ten tamat:D
a wracjac do blecha:D jak myslicie, czego się jeszcze nauczyli Chad z Ishida?
ja tez sie ciesze ze sie ktos osmielil i temat zalozyl bo moze byc ciekawie chad mnie rozbroil z ta swoja nowa moca bez wysilku goscia kladzie ale troszke jestem zawiedziony ze tylko jedna reka mu inny ksztalt przybiera liczylem moze na 2 albo i glowe :)ale jeszcze niemowie nic bo akcja sie zaciska
robie straszne bledy i prosze niewytykajcie ich mi bo ja je juz widze
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-09-17 16:41:41)
najciekawsze jest to, że w któryms rozdziale Urahara powiedział, że ręka Chada moze mieć porównywalną moc z Bankai shinigami:) ciekawe czy to prawda:)
Ishida wydaje mi się teraz bardziej coolowaty niż był wcześniej i chad taki jak by zbyt za poważnie mocny hehe
A kto mi powie który to chapter (chodzi mi o numer) gdy porywają Orihime??
Niestety skasowałem wszystkie chaptery a chcę czytać na bieżąco i skończyłem właśnie na tym chapterze ;p
a co myslicie o ojcu ichi jego stroj jak i moc jest powalajaca kapitan eh manga jest super i dobrze ktos wczesniej powiedzial czytajac to czuje jakbym ogladal anime a moze nawet lepiej
DARK_SAN to będzie cos koło 236:)
Coś czuje że tatuś Ichiga odegra znaczącą rolę w wojnie zmiowej,(o ile to niej dojdzie:)) podobnie pewno jak i Ishidy
edit: a jak myślicie, kto jest silniejszy: Vaizardzi czy Arracani?
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-09-17 16:57:31)
ja myśle że vaizardzi widzieliśmy co zrobił z Grimem Shinji
vaizardzi na 100% ichigo mógł bez problemu Grima pokanoać gdyby nie czas... A Shinjii by go napewno załatwił
gdyby nie Ulqioora hehe ale zauważyliście kolorystyke arrancarów głównie to widać że występują u nich kolory zielone mam na myśi Grimma i Ulqe ??
co do mocy arancarow to kiepsko to widze ziomki cienkie sa i tyle tosen uciupal reke grimma tylko furklo i okiem nawet nie mrognol a i on sam wcale nie jest jakims tam mistrzem swiata chyba ze sie u aizena podszkolil bo i tak mysle
a grim to nr6 wiec dosc wysoko[respekt]
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-09-17 17:37:52)
chciałbym zobaczyć jak by teraz wyglądała walka Tousena z Zarakim jak myślicie
co do mocy arancarow to kiepsko to widze ziomki cienkie sa i tyle tosen uciupal reke grimma tylko furklo i okiem nawet nie mrognol a i on sam wcale nie jest jakims tam mistrzem swiata chyba ze sie u aizena podszkolil bo i tak mysle
a grim to nr6 wiec dosc wysoko[respekt]
Po pierwsze grimjaw, nie mogl uniesc reki na Tosena, bo to byl jego "pan". No i Aizen powiedzial, ze musial by go zabic.
I chyba zasnales jak Grimjaw walczyl z Ichigo... Grim, nie mial swojej calej mocy, a Ichigo i tak go nie pokonal, pozniej co przyszedl koles tez go nie zabil. A jak wiemy, to Grim nawet nie uwolnil swojej prawdziwej formy. Chcial to zrobic, ale iinny arrancar go powstrzymal i powiedzial, ze zadanie wykonane.
A chcialem napisac, ze cos mi tutaj nie pasuje... Ichigo jak sie wybieral do SS, to przygotowania trwaly mozna powiedziec, w miare dlugo. I szedl tam wiedzac, ze znajdzie pomoc od innej osoby i szla z nim Yoruichi, co juz tam byla i wszystko wiedziala o tamtym swiecie. A tutaj, Ichigo idzie do Urahary, on "strzelil palcami" i juz sa w swiecie pustych, bez zadnych przygotowan, zadnych informacji. A jak wiemy poszli do swiata, gdzie panuje Aizen (z niewyobrazalna moca), a sam grimjaw, jset strasznie silny, a jest 6...
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-09-17 17:53:05)
tousen napewno przypakowal bo widac ze arankary sie ich boja musza byc nieludzko silni zeby utrzymac taka grupe a nr 6 nie nalezy do szkolki niedzielnej wiec cos w tym jest grimmow nawet nieodpyskowal do tousena cienias i tyle a tak w nawiasie moce z kolczykow naszej cycatej pielegniarki mnie dobijaja co to ma byc 'odrzucam' litosci prosze
tousen napewno przypakowal bo widac ze arankary sie ich boja musza byc nieludzko silni zeby utrzymac taka grupe a nr 6 nie nalezy do szkolki niedzielnej wiec cos w tym jest grimmow nawet nieodpyskowal do tousena cienias i tyle a tak w nawiasie moce z kolczykow naszej cycatej pielegniarki mnie dobijaja co to ma byc ''odrzucam'' litosci prosze
Zastanawiam sie, czy przeczytales wszystkie chaptery, bo jak nie, to nawet nic nie mow. Bo bluznisz.
to prawda holly shit <joke> a tak dla ścisłości to spinki a nie kolczyki
eh przeczytalem ale widze ze ty wiesz lepiej i dobrze ktos musi wiedziec
ups kolczyki napisalem a myslelem o spinkach
Ostatnio edytowany przez arturoniusz (2006-09-17 18:05:01)
a ja mam pytanie ma ktoś całą mange PL która wyszła od Bleach Flame R.I.P.
Grimjaw to po prostu płotka i tyle ;p
Prawdziwa akcja będzie podczas walki z Aizenem X_x
A ten nowy łuk Ishidy jest dziwny. No i przesadzili w tymi 1200 strzałami...