Nie jesteś zalogowany.
lisiec, my nie mamy 100% całosci tylko tego co sciagamy , a sciagamy po 20 odcinków, seed jest jak na razie chyba tylko jeden ale ilosc peerów idzie w gróbe setki.
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
lisiec, my nie mamy 100% całosci tylko tego co sciagamy , a sciagamy po 20 odcinków, seed jest jak na razie chyba tylko jeden ale ilosc peerów idzie w gróbe setki.
niedługo będzie więcej :] najwięcej ludzie mają bodajże 57% z kawałkiem :] - nawet polaka wśród nich widzę sam mam 41.1% całości (14.2 gb) (z czego kompletnych już 35 odcinków =^.^=)
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-16 11:56:51)
Ja mam takie pytanko, to jest wersja z cenzura?
Kacie, ja cenzury nie widziałem :]
/me źle zrozumiał te 100% wyzej
@KAT: bo jest zremasterowana pełna edycja Dragon Balla wydana z jakiejś tam okazji (15sto czy 20sto lecia), poprawiono obraz i dźwięk (mono->stereo). Rawki są całkiem si, ale wolał bym aby KAA to zripowało bezpośrednio z DVD
bawił sie ktoś z synchro napisów do tego? bo mi subedit wariuje przytym :///
Ostatnio edytowany przez lisiec (2006-09-16 14:56:05)
Kacie, ja cenzury nie widziałem :]
Bo w DB cenzura jest nie widoczna, tzn nie ma chmurek czy czarnych paskow. Po prostu sa powycinane sceny i to sporo. Wiec rozumiem, ze w tych rawkach jest wsio?
[cytuj]@KAT: bo jest zremasterowana pełna edycja Dragon Balla [/quote]
PEĹNA, nic nie jest wycięte! kapisz?
Skoro ściągnęliście już. To zadbam abyście się nie nudzili. Seria Dragonball GT do ściągnięcia (prawdopodobnie) w takiej samej jakości.
Ostatnio edytowany przez Zatoichi (2006-09-17 16:06:31)
o miałem to właśnie napisać, ale Zatoichi już poinformował;] to dobrze. yogatta:D
pfff chyba nikt jeszcze nie zassał tych 153 odcinków ;] (najwięcej ludzie mają 62.5% - pomijam seedy)
sam mam 62.2% (21.5GB) ^^
btw co to jest Dragonball BT? jak goku z torrenta ciągnie?
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-17 16:01:39)
btw co to jest Dragonball BT? jak goku z torrenta ciągnie?
To samo co GT, ale na torrencie, a nie w TV ;P
Jak dla mnie ściąganie rawów GT mija sie z celem, nie różnią sie one wiele (z tego co sie domyślam) od wydania Funimation (USA) które zostało wspaniale zripowane przez AHQ, do tego w bardziej zjadliwym formacie.
Ja mam 70% z mojej działki.
skubaniec. Ja mam dopiero epki 1-30.
Glupio zrobiliśmy Eragon , moglismy sie umowic i sciagac cos innego a potem sie wymienic (ja mam epki 1-33 :/ ), eh...
Może ktoś wystawić jakiś jeden odcinek? Najlepiej 61 .
Juz mam 37^^ ale to nadal mało
ja mam 1-37, 52-102 i 152-153 (76.9%, 26.6 GB) - DBGT nie ściągam, bo już miejsca na dysku nie mam w ogóle xD