Nie jesteś zalogowany.
No jakośc jest ładna ale dręczą mnie głosy a was ?? Takie dziwne nie jestem przyzwyczajony . I czy w tych jest ocenzurowane czy nie?
Czyli to nie są te głosy co w wersji AE i AX? Kto inny dubbingował czy jak?
OMG to są rawki , oryginalne japońskie audio
jak bedziecie robic tak z GT albo z pierwsza seria to w to wejde ;]
no a co robią? n/c... aha gt sobie ściągnij od AHQ, dobra "dżakość"
[cytuj]OMG to są rawki , oryginalne japońskie audio [/quote] Wiem, że w RAWach są oryginalne japońskie głosy ale Lompi mnie zmylił, pisząc, że głosy są dziwne więc pomyślałem, że Japońcy stworzyli nowy dubbing.
A skąd ściągnąc GT AHQ?
Ma ktoś ściągnięty 5 odcinek i może go odtworzyć, bo ja mam, ale nie mge uruchomić !
Ma ktoś ściągnięty 5 odcinek i może go odtworzyć, bo ja mam, ale nie mge uruchomić !
działa bez problemu ;] zassaj jeszcze raz ;]
btw.: 9.1 GB done :]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-14 21:33:14)
Ja narazie mam 2.5gb i 5 epek działa
miałem to samo, najprawdopodobniej twój klient nie pociągnął pliku do końca, mimo, iż pisało, że 100%, jeśli używasz czegoś innego niż BitComet, to otwórz plik w BitComecie, bądź, jakimś uTorrent, czy BitTorrent i z rehashuj plik, to sie okaże, że tak naprawde jest ściągnięte 98.6%;] niektóre klienty tak mają.
A skąd ściągnąc GT AHQ?
a nie łaska trochę poszukać? google? dobra pomogę: isohunt.com, tokyotosho.com
to ci powinno starczyć.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-09-14 21:45:44)
A skąd ściągnąc GT AHQ?
No naprzykład z tąd:
http://www.majin2007.com/browse.php?cat=2
Jest to oficjalny tracker AhQ
Mi już prawie wogule nie sciąga.. Mam jeszcze do sciągnięcia z 9 odcinków reszta jest pobrana i już po 0kb sciąga coś nieraz sciąga ale po 15-20.
bo nadal jest bardzo mało pełnych źródeł.
Prosze o info ile odcinków kto juz ma. Ja mam prawie wszystkie z mojej działki/
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Ja mam odcinki
52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 a od 40-51 cos sie nie chcą sciągać cały czas 0kb nieraz podskoczy transfer może posedujecie mi
ja mam juz wszystkie ( 97 % ale transfer leci ladnie 60-90 kB/s ) wiec za pol godziny powinnem miec ps moze wziasc jeszcze 10 ep jak co tylko napisac ktore
Ja mam identyczną sytuację jak mbell.
ja juz zassalem ep 61-80 i shashowane wiec jest 100 %
Ja miałbym wszystkie przedwczoraj ale przekroczyłem limit i teraz strasznie wolno ciągnie. W każdym razie do jutro powinienem mieć całość bo zostało już tylko 150 MB do ściągnięcia, obecnie mam 97% tego co miałem ściągnąć.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-09-15 16:29:46)
Zarzuciłem ściąganie, 1w1d... bosko dzieki chłopaki za linki
Jak na moje gusta mało seedów. Dajcie chłopaki zassać innym
Ostatnio edytowany przez lisiec (2006-09-15 20:56:19)