Nie jesteś zalogowany.
Kurde no wszedłbym w to Ale nieskompletowałem jeszcze całej serii Z, hmm no niewiem zastanowie się w koncu to grubo ponad 30GB. A jakiej te odcinki są grupy? AS, aX, AHQ czy moze jeszcze jakaś inna ?
Pozdro
A wersja lepsza jest od Uncuta AHQ?
A jakiej te odcinki są grupy? AS, aX, AHQ czy moze jeszcze jakaś inna ?
Pozdro
to dvdripy z winny - raw bez żadnych napisów ;]
ja też ściągam ale samemu ;]
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-11 21:08:11)
Jest szansa to sciagnąc o ile znajdą sie chetni by sie podzielić odcinkami.
Mam pytanie o jakim sposobie podzielenia się ściągniętymi odcinkami chodzi?
Będziemy do wysyłać do siebie pocztą? Czy wrzucać tylko na http dla ułatwienia ściągania? Czy może o to że po ukończeniu pobierania swojej części będziemy seedować póki reszta nie ściągnie? Czy może jeszcze inny?
PS: Mi jest wszystko jedno ale jestem po prostu ciekaw.
Ja proponowałbym w temacie pisac kto ile % ma itp. średnia prędkość ile to zajmnie. Możecie napisać ja będe aktualizował albo mbell
Prędkość ściągania mam około 40 - 50 KB, bywało że miałem lepsze osiągi ale także gorsze więc uważam że źle nie jest - Może jeszcze się rozpędzi. Czas do ukończenia wynosi 32 godziny, przynajmniej w tej chwili.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-09-11 22:31:42)
Hmm to ja moge ściągnąć serie Z ;] ale potrzebuje link na odrazu bo niedługo nie będe miał wspaniałego neta 180kb/s
w ciągu nocki średnio się ściągało jakieś 70-80kb/s zobaczymy jak w ciągu dnia pójdzie. Już jest 2,5gb jak wróce (koło 16-17) powinno być już spokojnie z 5-7gb jak nie więcej ^^
Mi się na początku sciągało po 40kb, lecz teraz niestety dochodzi do 30 a najczęssciej do 20 więc coś słabo. Mam juz 30% a do konca pokazuje 40H a w nocy nie wiem jak się sciągało bo spałem.
Mam jedno waĹźne pytanie: czy ktoĹ weĹşmie siÄ za napisy do tej wersji? Chyba, Ĺźe znacie japoĹski A co do ĹciÄ
gania, jest b. duĹźo leech'Ăłw, wiÄc proponujÄ zwiÄkszyÄ liczbÄ poĹÄ
czeĹ na torrent'a, bo u mnie dochodziĹa prÄdkoĹÄ do 150kB/s (caĹkiem nieĹşle, chociaĹź mogĹoby byÄ lepiej).
Pozdrawiam.
No właśnie z napisami będzie problem
U mnie torrent nie działa a chętnie bym ściągnął tą wersję... :/
Mam nadzieje, że wrzucicie te odcinki na megaupload.[slina]
Ostatnio edytowany przez Keeper (2006-09-12 19:54:10)
U mnie torrent nie działa a chętnie bym ściągnął tą wersję... :/
Mam nadzieje, że wrzucicie te odcinki na megaupload.[slina]
prędzej ci się uda dorwać to pocztą, wątpię, żeby komuś się chciało to wszystko wrzucać :]
Kto wie powoli, powoli i może wrzucę oczywiście niczego nie obiecuję. W razie czego do pobrania będzie na DirectRaws ale jeszcze się zobaczy. Link to forum DirectRaws w mojej sygnaturce - proszę kliknąć na banerek.
Z tym że jak już to chyba wrzuciłbym to na pocztę(P2M), gdyż przynajmniej linki by nie wygasły. Chociaż i tak podejrzewam ze miałby kto to uaktualniać.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-09-12 21:27:15)
hmm teraz jeszcze tylko napisy do tego mieć ;] niby seria prosta ale jednak z napisami lepiej ;]
mógłby ktoś wymuksować napisy z angielskich dvdripów (niecenzurowanych)? bo po ewentualnej poprawie fps powinny pasować
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-09-12 22:17:08)
No jakośc jest ładna ale dręczą mnie głosy a was ?? Takie dziwne nie jestem przyzwyczajony . I czy w tych jest ocenzurowane czy nie?
jak bedziecie robic tak z GT albo z pierwsza seria to w to wejde ;]
Narazie pobiore pierwsze 10 epków a potem się zobaczy. Myślę jednak ze damy rade uzbierać wszystko.
Ja pobieram pierwsze 20 Eragon!!!
Pozatym ja to widzę tak... Sciągnięte odcinki przesłane będa do mnie lub innej osoby , zrobi sie paczkę i paczka przejdzie od osoby do osoby a potem ruszy do Anime za Free.
Ostatnio edytowany przez mbell (2006-09-13 11:16:39)
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny