Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pomocy .. co zrobić jak film sciagnie się z Torrenta i jest 100 % , czekam już 40 min i niewiem co zrobic a jest 100%. Niech tos mi wytlumaczy plis ja mam QTorrent.
skasowac i sciagnac jeszcze raz :}}}
a powaznie odpalic i ogladac :}}
Wyłaczasz programik, wchodzisz do folderu gdzie jest filmik, włączasz go i oglądasz. A da się coś innego zrobić ?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-07-28 20:28:10)
Pewnie. Isc do sklepu/kina kupic/obejrzec film i sie cieszyc ze go nie sciagnoles a obejrzales.
Normalnie w takich przypadkach wciskam "Finish" (BitTornado) ale może w twoim przypadku format C pomoże?
Dzieki Wam Wszystkich już znalazłem folder ..byl gleboko ukryty na dysku ..Pozdro
Ja bym poszukał katalog Download. Tam powinno byc to co ściągałeś.
PS. Dzisiaj na tym forum to najlepiej nic nie pisać, bo wszyscy maja jakis wisielczy humor To drugi spamerski temat w przeciągu 10 min.
Przy tym temacie, to jeszcze jestem w stanie przymknąć oko i normalnie odpowiedzieć. Ale jesli chodzi o " gdzie sa napisy do xxx naruto", to już jest inna sprawa. ^^ Rekordem chyba były 3 tematy do tego samego odcinka.
Dobre, naprawde dobre I jak tu nie kochać ludzi??
Ja to kocham to forum, bo nigdzie indziej nie ma takiego klimatu jak tu.
Pomocy .. co zrobić jak film sciagnie się z Torrenta i jest 100 % , czekam już 40 min i niewiem co zrobic a jest 100%. Niech tos mi wytlumaczy plis ja mam QTorrent.
Ale pytanie to sformułowane jest świetnie Ja nic z niego nie zrozumiałem.
Dobrze, że sobie poradziłeś bo jakbyś napisał jeszcze jeden taki post to chyba bym wywinął kozła do tyłu z zachwytu.
Kisiel kozła czy koziołka...
W kazdym razie ja się nie mam prawa pośmiać bo wczoraj zainstalowałam torrent po raz pierwszy... choć przyznam się, że jak się ściągnęło to problemów nie miałam ze znalezieniem click - "przeglądaj folder ściągania" (głupi ma zawsze szczeście?)
Strony 1