Nie jesteś zalogowany.
Zna moze ktos strone z ktorej moge sciagnac ten odcinek? szukalem go juz chyba wszedzie i nic.. :/
Z gory dziekuje
animemusicvideo
Tu masz [url=ed2k://|file|Onegai_Teacher_-_O1_-_Snow_Angel_(Music_Video)_-_[AonE](43708a63).avi|72116224|97f615a70c032d40120e7ced449db7c9|]HASH[/url] na emula, a na torkach nie szukałem :]
Njabardziej mi zalezy na http, ale torrent tez dobry. Emule nie uzywam ;p
Tak wiec ONEGAI o linki
Hmmm, ja nie znalazłem w sieci linku do http.
Ten kawałek który ja mam zdobyłem dzięki DC++.
może tego kawałka nie ma na sieci, bo jest on oryginalny i ma prawa autorskie?
Gdybym miał lepsze łącze to bym zamieścił na megaupload.
Fajnie że się zainteresowałeś tym kawałkiem, bo "Snow Angel" jest super
Ostatnio edytowany przez No1 (2006-07-03 18:39:52)
Ja mam ten odcinek, wieczorem zamieszczę ci go na sendspace i tutaj podam ci linka do niego, więc trzymaj rękę na pulsie:)
Dzieki! Bede trzymal i nie puszcze :p
A czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? To jest ten 13 odcinek OAV? Czy to jakiś inny stwór?
Kilku minutowy... hmm... ot kilka scenek ukazujących "co słychać w związku głównych bohaterów" i do tego sympatyczna muzyczka:) Czyli teledysk.. uff...
Obejrzałem i powiem, że to fajne jest Szkoda, że dopiero po pół roku od obejrzenia Onegai Teacher dowiedziałem się, że takie coś jest
W sumie się nie dziwę, że o tym nie słyszałeś, bo większość osób uważa to za teledysk:)
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Starfox (2006-07-04 01:22:37)
Poza tym na AnSi znajduje sie tłumaczenie by Oyashiro-sama (jakby ktoś nie wiedział:P)
Ej, ej, a jak się nazywa piosenka z tego? :p
I może ktoś od razu linkiem rzuci...? :>
Piosenke tą spiewa Kotoko, a jej tytuł to Snow Angel. Mp3 z ta piosenka znajdziesz na www.gendou.com
Ĺťeby mi gendou jeszcze śmigało... Jak narazie wyskakuje że nie można nawiązać połączenia jak próbuję coś ściągnąć :<
Zaraz ci to wrzucę na serv i sobie ściągniesz, zaczekaj chwilkę.
Edit:
I oto ta piosenka Kotoko - Snow Angel mp3
Ostatnio edytowany przez Starfox (2006-07-08 23:52:05)
tłumaczenie jest też na manganime, ale strona chwilowo w przebudowie
Starfox - WIELKIE dzięki :]
Ta piosenka jest świetna.. Już zapomniałem o Onegai Teacher i jak teraz słucham tej piosenki to mi się wszystko przypomina i mam przed oczyma odcinek Snow Angel^^ właśnie leci chyba już z 10 raz. Wrzuciłbym płytkę z Onegaiem żeby zobaczyć Snow Angel, ale mi się napęd zepsół ostatnio i musze się zadowolić piosenką. Wielkie dzięki za nią, jest super...
Jeżeli ktoś nie zrozumiał o co chodzi to nic, pisałem to przy napływie emocji i wspomnień i tak głupio gadam^^
Dobra moze lepiej pójde spać, bo już gadam jak potłuczony[los]
Dobranoc[baka]