Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
jak każdy szanujący się fan hack'a, chciałbym się przeczytać novelki... jednak nigdzie nie mogę ich znaleźć, jeśli ktoś by posiadał angielskie tłumaczenia, to był bym wdzięczny...
najbardziej poluje na novele Zero, gdyż opowiada to co działo pomiędzy singiem a grami... oczywiście innymi novelami nie pogardzę... czyli:
AI Buster, bo dość obszerna jest...
Another Birth, gdyż jest to, z tego co słyszałem, novela na podstawie gier (również nie pogardził bym manga .hack//XXXX aka X-force, gdyż też opowiada to co działo się w grach)...
no i na koniec, również poszukuje najnowszych mang i novel, czyli mangi .hack//GU+... oraz noveli CELL i mangi .hack//GnU, chociaż nie wiem, czy te dwa ostatnie wyszły...
dobra, mangi znalazłem:
http://thewafflehouse.net/hackGU.php
jest tu .Hack//GU+, .Hack//GnU (jednak wyszła), .Hack//4 Koma (nie wiedziałem, że coś takiego istnieje) i .Hack//XXXX
to jeszcze tylko novelki...
Faim dzii i jeszcze raz wszystkiego najlepszego.
a ja nadal poszukuje novelek, czyli: Zero, AI Buster, Another Birth i CELL... oczywiście szukam angielskich tłumaczeń, bo na polskie nie mam co liczyć...
w końcu samt zaczęło tłumaczyć nowele AI Buster, na razie przetłumaczyli tylko prolog ale dobre i to... a tu link:
.hack//AI Buster tom 01 rozdział 00 [pdf]
Strony 1