Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Wątek romansowy był jednym z najważniejszych.
Ja moge powiedzeć , że na Fate Stay Night troszki sie zawiodłam spodziewałam się troszke fajniejszej końcówki , i może mało romana tam było
Ale serie naprawde warto zobaczyć !
A co do Chrno Crusade ja byłam zafascynowana tym anime poprostu od 14 ep. obejrzałam pod rząd reszte
A Końcówka
[placze][placze] piękna
Tak jest Chrono Crusade miało rewelacyjne zakończenie. Prawie sie popłakałem.
nom... ta ławeczka 2 dni miałem doła...
A ja proponuje Boso przez Hiroshimę, co prawda manga jest lepsza, ale anime tez zostawia niezatarte wrażenie.
Poza tym Hoshi no Koe i Beyond the Clouds... a tak w ogóle to temat coś mi się zdaje że już był.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Chrono to chyba najelpsze anime jakie ogladnolem do tej pory.. Polecam wszystkim
A propo koncowki... To tak dobrego zakonczenia (szczesliwego tylko dla glowynch bohaterow :>)to dawno nie widzialem
Powiem wam ze dla mnie to PRAWIE kazde anime jest smutne. Bo wiem ze sie skonczy... AIR koncowka dziwna ale smuuutna
To moze teraz na odmiane podacie tytul jakiegos anime ktore konczy sie naprawde dobrze:> Tylko zeby to anime bylo ambitne ;>
To moze teraz na odmiane podacie tytul jakiegos anime ktore konczy sie naprawde dobrze:> Tylko zeby to anime bylo ambitne ;>
Gundam Seed
W temacie smutne anime ?
Ciekawe dla ilu osób evangelion to smutne anime ?
dla mnie eva jest głupia!!!
strasznie się zawiodłem na tej serii. polecam każdemu do 24 epa, ale broń boże nie oglądajcie odcinków 25 i 26, oraz kinówek. bo dostaniecie takiego doła, że nie obejżycie żadnego anime przez tydzień.
Jak dla mnie to najsmutniejsze nadal jest Saikano Jak na razie nic nie zdołowało mnie dłużej niż to anime (6 dni).
Jak dla mnie to najsmutniejsze nadal jest Saikano
Jak na razie nic nie zdołowało mnie dłużej niż to anime (6 dni).
Pamietam, jak skończył się ostatni odcinek, na tv widniał napis: "Dvd player"(wiecie, ten co sie pojawia jak sie skończy film, przynajmniej u mnie) a ja siedziałem i chyba godzine lampiłem się w ten telewizor:D
Wraca babcia do domu "Karolciu(:D) czemu masz takie czerwone oczy?"
Wraca babcia do domu "Karolciu(:D) czemu masz takie czerwone oczy?"
zostałeś Bouncy?
co do tematu - tak pomyślałem... nie znam żadnego :/ bo albo to romans, albo nie jest smutne a ma smutne zakończenie albo jest smutne a ma szczęśliwe zakończenie :/
Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-07-03 22:53:41)
Jak dla mnie to najsmutniejsze nadal jest Saikano
Jak na razie nic nie zdołowało mnie dłużej niż to anime (6 dni).
Też było smutne, ale tylko momentami. Mnie najdłużej dół trzymał po Elfen Lied Iriya no Sora UFO no Natsu, KGNE, Video girl Ai i Shingetsutan Tsukihime.
Pamiętam jak oglądałem DNAngel i nie posiadałem 4 ostatnich epów, a akcja stanęła w takim nieprzyjemnym momencie, 8 dni czekałem na te epy i te 8 dni łaziłem zdołowany.
Ja to mam tylko pytanie... Czy może ktoś wie co to za anime bylo, kiedyś (pare lat temu ze 2 może 3) na Hyper. O rodzeństwie Brat (niewiele ponad 10 lat) i mała siostrzyczka które straciły rodziców w czasie wojny mieszkały w bunksze... Nie wiem jaki to był tytuł, ani kiedy to leciało... wime tylko, że było
Hotaru no Haka
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna