Nie jesteś zalogowany.
mam ochotke żeby obejżec jakies smutne anime ktore sie zle konczy ,a jest zarazem ciekawe mroczne i trzyma w napieciu. Tylko nie chce żeby było romantyczne.
mówią że pokemony się tak skończą a pikaczu kopnie prądem w kalędarz ;p
Elfen Lied? Dla mnie zakonczenie bylo smutne Slyszalem ze Saikano jest dobre ale nie ogladalem osobiscie
Chrno Crusade oraz wspomniane już Elfen Lied i Saikano, więcej jak narazie nie pamiętam.
Poleciłbym jeszcze Rurouni Kenshin Tsuiokuhen, ale romantycznych nie chcesz.
Hm... smutne, mroczne "z napięciem" i nie romans?
Chrno Crusaide,
w tych ciut romansu jest:
Saikano, Elfen Lied,Shingetsutan Tsukihime, Iriya no Sora UFO no Natsu,Mahou sensei Negima,
Warto obejrzeć Kimi ga Nozomu Eien, mimo że to istny romans ale daje po "dupie":)
Bardzo smutne było Saikano.
I to nie tylko zakończenie ale praktycznie wszystkie odcinki.
AIR
...tyle.
Wolf's Rain - ostatnie 4 epki (a jest ich 30 ). Ja ledwo na oczy patrzyĹam, jak je oglÄ
daĹam.
Poza tym Wonderful Days - trochÄ romansidĹo, ale tak tylko troszeczkÄ
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2006-05-30 22:58:45)
dzieki za wszystkie odpowiedzi, wieksza cześć tych anime juz oglądałam ,a reszte napewno sprawdzę.
Chrno Crusade
Właśnie oglądam - trudno o nudniejsze anime ( jestem na 12ep). Ani nie smutne , anie nie śmieszne ot takie zwyczajne.
Dżibril troszke przesadziles... Chrno ma to w sobie ze z odcin a na odcinek sie rozkreca i jest za[cenzura]ste
a od siebie to dodam Fate Stay Night
wariacik napisał:Chrno Crusade
Właśnie oglądam - trudno o nudniejsze anime ( jestem na 12ep). Ani nie smutne , anie nie śmieszne ot takie zwyczajne.
Nie chce siać spoilerów, ale poczekaj do ostatniego epizodu... Chrno Crusade jest zaje*** i tyle. Jak nie zmienisz zdania to =>
kimi ga nozomu dalo mi ooostro po dupie ;]
Bezapelacyjnie KGNE!!
Dobre są też:
Saikano
Video Girl Ai
oraz pełnometrażówka Hotaru no Haka (Grobowiec Ĺwietlików)
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-06-24 00:06:26)
Aktualnie obejrzałem 14 odcinków Basiliska (10 przedemną) i określenie smutne pasuje mi do tej serii . Mroczne i trzymające w napięciu , też
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-06-24 00:21:05)
Aishiteruze Baby - o porzuconej przez "mamusię" pięcioletniej dziewczynce
Co do Chrno Crusade to tez mowilem ze nic ciekawego, ale po 10 epku zaczelo sie rozkrecac i dalo rade w sumie
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-06-24 02:20:39)
Dżibril troszke przesadziles... Chrno ma to w sobie ze z odcin a na odcinek sie rozkreca i jest za[cenzura]ste
a od siebie to dodam Fate Stay Night
Teraz lekko przesadziłeś. Fate Stay Night, tam nie ma nic smutnego... Może, ale to może ostatni odcinek i to troszke.
A Saikano to nie romans, tak? ;>