Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
yol
wlasnie obejrzalem to anime i jest takie zaj[cenzura][cenzura]ste ze szukam movie wiem ze sa 3
jak ktos mam i jest chetny do wymiany prosze o kontakt na gg 9714306 albo jak ktos wie skad je sciagnac to prosze o linka ja szukalem i nic nie znalazlem [cholera]
Filmy są 4
Prace Manganime nad całą serią SlamDunk (DVDRip) trwaję razem z AP i PT.
Prawdopodbnie wydamy tez 3 filmy w jakość DVDrip, albo przynajmniej bardzo dobrej jakość DTVRip.
Projekt ukaże się oficjalnie po zakończeniu prac nad Air the Movie.
Macie zamiar zrobić do wszystkiego hardsuby? Czy mowa o softach, chociaż skoro udział w projekcie bierze AnimePeople (jeśli nie mylę skrótu) to będzie to pewnie hardsub. Cóż, życzę powodzenia:), jednak w realizację projektu nie wierzę:). Przepraszam, że tak mówię, mimo tego, że nie zaczęliście, ale patrząc na chociażby tempo Full Metal Panic? Fumoffu!, przy którym zaangażowane jest Mangaanime i PT sądzę, że po prostu nie dacie rady.
Mimo to czekam, bo lubię Wasze suby. Spojrzałem na to z mojego punktu widzenia, mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem powyższą wypowiedzią. Jeszcze raz powodzenia w realizacji projektu.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Przepraszam, że tak mówię, mimo tego, że nie zaczęliście...
A kto powiedział, że nie?
Hmm, nie w tym sensie, zresztą nie było oficjalnych komunikatów, więc ja jako osoba patrząca z boku, widzę, że projekt nie został rozpoczęty.
Chodziło mi tu o moment wypuszczenia pierwszego epka, który dla wielu oznacza rozpoczecie projektu. Chociaż każdy tłumaczący wie, że początek to nie jest.
BTW, gdyby rozpoczecie prac oznaczało rozpoczęcie projektu to ja obecnie pracowałbym nad masą tytułów.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
hmhm czekam na to ale i tak zagadam do ciebie na gg Suchy jest sprawa
pozdro
No niewątpliwie masz prawo mieć obawy, gdyż rzadko która grupa skończyął by 101 epków Mamy zamiar wszystko ukończyć. Seria ta będzie robiona równolegle na boku "swoją drogą" i w miare możliwości niezależnie od innych hardków.
Suchy odezwij sie na gg moje please 9714306
jak nie chcesz pogadac na gg to przynajmniej napisz mi skad masz te movie
Ostatnio edytowany przez faust (2006-03-07 21:51:53)
No niewątpliwie masz prawo mieć obawy, gdyż rzadko która grupa skończyął by 101 epków
No cóż, co fakt to fakt, ale jest to fuzja trzech zespołów, więc może jedni będą mobilizowali innych. Jeszcze raz powodzenia.
BTW, ~faust, odezwałeś się najpierw do Suchego, w końcu to Ty masz sprawę do niego, a nie On do Ciebie. No chyba, że to zrobiłeś, to może wystarczy poczekać, a w końcu Kolega Suchy się odezwie.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-07 21:53:31)
wyslalem dwie wiadomosci na PW i odezwalem sie na gg
a pisalem tak w postach bo byl na forum dlatego
pozdro
wyslalem dwie wiadomosci na PW i odezwalem sie na gg
a pisalem tak w postach bo byl na forum dlatego
pozdro
Więc po prostu czekaj teraz. Jak będziesz się dobijał to...[papa]
Yo
Mam pytanie. Czy wie ktoś skąd mogę ściągnąć całą serię tego anime w jakiejś znośnej jakości. Najlepiej żeby było w .avi coś koło 200 mb bo wszystko co do tej pory znalazłem to albo .rmvb w kiepskiej jakości albo .avi zajmujące trochę ponad 100 mb też w kiepskiej jakości. Więc jeśli ktoś ma jakieś źródło (najlepiej żeby było na MU) prosiłbym o podanie.
Auribus frequenitius quam lingua utere
Z tą prośbą mogłeś się podpiąć TU
Masz tu:
AVI po ponad 100MB
To samo, ale może więcej sedków jest
Raczej trudno z Slam Dunk po 200MB AVI.
Ostatnio edytowany przez arystar (2008-08-11 13:34:52)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Te odcinki właśnie mam i ich jakość jest słaba ;/ Wiem, że trudno z takimi parametrami znaleźć odcinki do tego anime ale zapytałem, a może jednak by ktoś miał Jak już mówiłem mam te odcinki do których podałeś/-łaś linki z tym, że odcinki od 90 do 98 które ściągnąłem zajmują właśnie od 170 do 195 mb i jakość ich jest dobra, więc może ktoś ma wszystkie o takim rozmiarze ale ja takich nie znalazłem. Ale dzięki za pomoc
Auribus frequenitius quam lingua utere
http://www.torrentbox.com/torrent_details?id=222977
Tutaj masz torrent do wszystkich odcinków. Odcinki mają ponad 200 mb. Wprawdzie torrent ma 0 seedów, ale niemal wszystkie odcinki można bez problemu pobrać od leecherów.
A jak z jakością?
nie mogę wejść na link Aluqahel, ale to chyba ta grupa:
http://www.tokyotosho.com/details.php?id=150915
info z mediainfo
wideo #0
Kodek : MPEG-4 Visual
Codec profile : Simple Profile/Level 3
Codec settings/BVOP : No
Codec settings/QPel : No
Codec settings/GMC : 0
Codec settings/Matri : Default
Czas trwania : 23min.
Szerokość : 640 piksele
Wysokość : 480 piksele
Proporcje : 4/3
Przepływność ramek : 23.976 r/s
Rozdzielczość : 8 bitów
Chroma : 4:2:0
Interlacement : Progressive
Tytuł : Slam Dunk #1
Audio #0
Kodek : MPEG1/2 L3
Kodek/Info : MPEG1 or 2 Audio Layer 3
Kanał(y) : 2 kanały
Częstotliwość próbko : 48 KHz
Tytuł : Slam Dunk #1
Język : Japanese
Ostatnio edytowany przez skubii (2008-08-11 14:31:24)
I jak to z tymi polskimi hardsubami? Jest to gdzieś, czy skończyło się na "Mam zamiar skończyć serię" i już?
Strony 1