Nie jesteś zalogowany.
wow zamkneli jeden z ..........
Hej a kiedy paly maja prawo zabrac calego pc (mysza, monitor, itp)
wiem ze jesli prowdzisz handel piratami (to wtedy kasuja wszystko)
jesli udastepniasz pliki (to centralka)
jelsi masz np. org system + piraty na dysku, cd (nie udostepniasz to wtedy kosza nosniki danych)
ale ogulnie nie oszukujmy same paly najczesciej chca wszystko potem czekasz rok. na pc (dostajesz bez hdd i cd) i..... to jusz prawie zlom przez rok z 2000 spadl do 900 i trzeba kupic nowego albo czesci
Razorback 2.0 [']
http://pclab.pl/news18415.html
I tak szybko inne serwery zapeĹniÄ tÄ lukÄ. Pozatym eMule korzysta jeszcze z KAD, ktĂłry nie potrzebuje serwerĂłw ed2k.
Ostatnio edytowany przez Vanaheim (2006-02-26 18:05:21)
Xselloe, ja Cię proszę - stosuj znaki interpunkcji. Czytałem twój tekst kilka razu i nadal się zastanawiam, co chciałeś przekazać. Piszesz o zankięciu serwera? A możę pytasz się o kompetencje policji w zakresie rekwirowania sprzętu? Może opowiadasz o swoich przejściach?
...
Chyba o wszystkim na raz
Widomym jest, że sieć ed2k nie będzie wieczna i prędzej czy później podzieli los takich programów, jak chociażby Kazaa.
Nie wszystkie Razorbacki zamkneli. Do teraz dziaĹa np Razorback 2.2 Zawsze pozostaje jeszcze DonkeySerwer No... i Byte Devils. Za te serwery jestem doĹÄ pewny. No ale fakt, na Razorback'u2 siedziaĹo najwiÄcej ludzi
i co z tego że zamknęli.
Przeciez na pozostałych serwerach jest to samo co miał razorback.
Wpisuje nazwę pliku i jest to samo co było.
Na pierwszy rzut oka to zadna strata.