Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
No właśnie mam problem, bo nie wiem za Chiny jak ściągać anime z owej strony, a w sprawach Internetu i komputerów to jestem całkiem zielony. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.[wstyd]
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-09 11:39:20)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
na anidb sa linki do np. emula wiec musi miec takowy program zeby cos z tamtad pobrac...
No dobra eMule już mam, ale gdzie są te linki. Dzięki Azazel, zawsze trochę do przodu. Gdybyś był łaskaw jeszcze to wyjaśnić, to byłbym dozgonnie wdzięczny.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-02 22:26:09)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Żeby widzieć linki to trzeba być zarejestrowanym i zalogowanym. Czyli najpierw zarejestruj się a potem zaloguj się pod zarejestrowanym nickiem. I wtedy w magiczny sposób pojawią się linki .
po pierwsze musisz byc zarejestrowany (z tym powinienes sobie poradzic) potem w "search" wpisujesz jakiego anime szukasz nastepnie na samym dole jest takie cos:
Add Episode - Mass Add - Request Edit - Export ED2K Links - Back
wybierasz Export ED2K Links i tam masz linki do emula kopiujesz sobie go i w emule po podlaczeniu sie do jakiegos serwera klikasz prawym przyciskiem myszy w "sciaganych" i wybierasz "bezposrednie pobieranie"... mam nadzieje ze zrozumiales Moze jest jakis inny sposob ale z emule nie mam zbyt duzo do czynienia wole torrenty
Dobra dzięki chłopaki, teraz powinno pójśc łatwiej. W ogóle, żeby nie pomyśleć o rejestracji. Jeszcze raz wielkie dzięki:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-02 22:26:37)
To ja mam pecha widać.. już dawno się zarejestrowałem i lipa, nie moge się zarejestrowac mimo, że podaje dobre dane (zrobiłem nawet druga rejestracje z innymi danymi i bardzo uwaznie wpisywałem i czytałem wszelkie dane przy rejestracji i logowaniu i lipa)
Chyba trzeba czekać na emaila, który ci aktywuje konto, tak mi się wydaje, ja właśnie czekam
Niestety ale chyba w tym wam nie pomogę. No chyba żeby spróbować jeszcze raz z innym mailem (niektórzy providerzy są na czarnej liście), bądź poszperać w mailach wśród spamów (niektóre ochrony antyspamerskie wrzucają tam maile aktywacyjne). Bynajmniej jak się zalogujesz to możesz przeglądać anime z typu hentai jak również ściągać linki do osiołka. A jeżeli się ma dobrze zainstalowany program (emule, edonkey itp) to wystarczy kliknąc w linka i już ma się wrzucone do ściągania. Chociaż ten system ściągania, jeśli jest się za NATem, nie jest zbyt szybki. Dlatego właśnie preferuje BT .
O mailu wiem, bo przeczytałem i z nim własnie jest problem bo nie dociera.. nawet w spamie nie leży.. czyżby dali WP na blacklistę? Łatwo mogę się o tym dowiedzieć.. wystarczy, że ktoś mi powie czy ma tam konto i podawał maila WP.. za pomoc dziękuje
"Unfortunatly lately some emails were dropped by the server due to load problems."
Ale przed chwilą zapisałem się, podając konto na interii i wszystko w porządku, potwierdzenie przyszło. NIE polecam emaili na wp, rzadko przychodzą emaile z potwierdzeniami.
Zgadza się, na konta na na wp nie przychodzą potwierdzenia rejestracji na AniDB. Ostatnio rejestrowałam na AniDB z własnego konta kogoś kto ma skrzynkę na wp. Ja mam na onecie i sprawę załatwiłam i dla siebie i dla tej drugiej osoby bezproblemowo.
Maila z potwierdzeniem rejestracji dostaje się błyskawicznie.
Trzeba spróbować się zarejestrować z innej skrzynki np.: tlen, onet, interia (jeśli się takową posiada), lub poprosić znajomego/ą, żeby to za ciebie zrobił/a, jeśli ma skrzynkę nie na wp.
Acha dzięki za info...
Faktycznie tak jest. Wysłałem ze skrzynki znajdującej się na serwerze operatora sieci i przyszedł od razu:). No dobra ja już dałem sobie radę. Dzięki wszystkim za pomoc.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-02 22:27:10)
Temat jest na tyle kuriozalny, że nie zawaham się go niecnie wykorzystać.
Znacie jakieś grupy subujące z jap na eng, które w miarę na poważnie mogą wziąć pod uwagę jakiś "request" (szczególnie starej serii, która ma 100 odcinków)?
Jak ten request poprzesz dolarami, to się znajdzie jakaś
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony 1