#41 2006-02-10 15:37:08

Epra
Użytkownik

Odp: Ghost in the shell S.A.C

a wracając do dzwięku w Akirze to u mnie wogóle nie słychać japońskiej ścieżki dźwiękowej :/ tylko ja tak mam czy może ktoś jeszcze?

#42 2006-02-10 15:41:07

gracol
Użytkownik

Epra napisał:

a wracając do dzwięku w Akirze to u mnie wogóle nie słychać japońskiej ścieżki dźwiękowej :/ tylko ja tak mam czy może ktoś jeszcze?

Zajrzyj tutaj.. Było to tam dokładnie omówione.

#43 2006-02-17 15:50:12

Epra
Użytkownik

dzięki smile już się bałam że jestem osamotniona w problemie smile

#44 2006-02-20 00:09:27

Sir Mavins
Użytkownik

A czy tak bliżej wiadomo kiedy nastąpi wypuszczenie do sklepów.
Byłem e E -PIQ i nie wiedzieli.
Juz szukać, czy czekac do 29.02.2006?

#45 2006-03-02 13:25:17

Epra
Użytkownik

właśnie...wiadomo kiedy dokładnie ma wyjść GITS:SAC?

#46 2006-03-02 15:38:24

Sir Mavins
Użytkownik

Godzine temu zadzwoniłem do Idg.
A facio mówi, że on nic o tym nie wie.
nawet wytłumaczenie, że nie chodzi mi o GitS, tylko o GitS SAC nie pomogło.
A empiki i kioski nawet...nie, to juz po prostu tragedia.

#47 2006-03-02 16:00:28

Isao
Użytkownik

W nowym numerze marcowym jest Battle Royale II... smile
Gdzieś do połowy dość ciekawy film potem robi się nieco przynudnawy.. oczkod

#48 2006-03-04 15:49:09

Epra
Użytkownik

placze ja chcę GITS:SAC...

#49 2006-03-04 15:59:51

Wanderer
Użytkownik

Me too[placze]

"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats

#50 2006-03-04 16:16:32

Freeman
Użytkownik

Koleżanki i koledzy - pierwsze dvd GitS SAC ukaże się już bardzo niedługo, prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości smile Cały czas trwają prace, żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik.

#51 2006-03-04 18:27:51

Beavis
Zbanowany

Freeman napisał:

Koleżanki i koledzy - pierwsze dvd GitS SAC ukaże się już bardzo niedługo, prosimy jeszcze o odrobinę cierpliwości smile Cały czas trwają prace, żeby dopiąć wszystko na ostatni guzik.

Zgadzam się. Lepiej wszystko przygotować jak ma być, bo jak wiadomo diabeł devil-smiley-044.gif tkwi w szczegółach.
Na dodatek pierwsze DVD będzie wizytówką całej serii i jakiekolwiek niedociągnięcia mogą odbić się na jego niekorzyść. A my, Polacy, mamy skłonności do ciągłego narzekania... nie dość, że niska cena to zawsze znajdzie się jakiś powód do zrzędzenia (czyt. Akira czy GitS movie).

papa

#52 2006-03-05 09:19:32

Sir Mavins
Użytkownik

Ja wiem, że tak trzeba.
I cierpliwy jestem.
Ale przełom luty/marzec to co za data?
Rozumiem tydzień w ta tydzień we wtą.
Czyli...Dzień Kobiet!?
Może być.
W ich dniu dostanę SAC jako prezent, za to że nie jestem kobietą, hihi.

No i może przesadziełem, ale już tak doczekać się nie mogę, że kasa sama pcha się do wyjścia.
Boję się, że jej nie utrzymam.
Co za klacz!

P.s. Maleńkie prosbiątko. Chciałbym, a by w necie dzień wcześniej ukazało się ogłoszenie.
     A nie jak w przypadku Akiry, w pt dowiedziałem się że w środę wyszło.

Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2006-03-05 09:21:49)

#53 2006-03-05 11:00:06

Freeman
Użytkownik

Jak nie ktoś inny, to ja się postaram spełnić Twoje prośby smile

#54 2006-03-05 11:19:04

Sir Mavins
Użytkownik

To wielkie dzięki freeman.
Bo to nawet nie chodzi o mnie, tylko o sprzedawców.
Trzeba im MŁOTKIEM tytuł podać, bo wielu z nich "tylko sprzedaje".
Nie chodzi bynajmniej o znajomośc tematu, ale o znajomość tego co sie oferuje.
W tym sęk.
Jak im podasz, że coś już jest to oni łaskaiwe ci poszukają, ale jak parę razy sie spytasz to
za każdym razem "Nic mi o tym nie wiadomo".
Czyli nawet nie racza sie zainteresować, a przeciez od sprzedaży maja %.

#55 2006-03-09 14:55:28

almisael
Użytkownik

hmm zasadniczo to w jakiej postaci to DVD wyjdzie? Będzie wraz z jakąś gazetą czy patrzeć mam po prostu na dział z filmami DVD w Empiku? ;]

#56 2006-03-09 16:17:22

Epra
Użytkownik

almisael napisał:

hmm zasadniczo to w jakiej postaci to DVD wyjdzie? Będzie wraz z jakąś gazetą czy patrzeć mam po prostu na dział z filmami DVD w Empiku? ;]

jakbyś przeczytał cały wątek to byś wiedział...

#57 2006-03-09 17:31:56

almisael
Użytkownik

Przez ciebie straciłem cenne 5 minut na przeczytanie PONOWNIE wątku i niestety dalej nie potrafie doszukać się informacji, o które prosiłem. smutny

Jesteś Evul. przez ten czas mogłem wyjść z psem na spacer albo poczytać inne forum.

ech, one more time...

słowa "specjalna seria wydawnicza siedmiu zeszytów z 2 odcinkami" jest typowym masłem maślanym i do tego z błędem logicznym bo jak zeszyt może zawierać animacje?

i właśnie o ten tajemniczy "zeszyt" mi chodzi. Mógłby ktoś sprecyzować czym ma być ów mistyczny, zawierający jakimś cudem film, zeszyt?

Ostatnio edytowany przez almisael (2006-03-09 17:38:12)

#58 2006-03-09 17:59:39

gracol
Użytkownik

almisael napisał:

słowa "specjalna seria wydawnicza siedmiu zeszytów z 2 odcinkami" jest typowym masłem maślanym i do tego z błędem logicznym bo jak zeszyt może zawierać animacje?

i właśnie o ten tajemniczy "zeszyt" mi chodzi. Mógłby ktoś sprecyzować czym ma być ów mistyczny, zawierający jakimś cudem film, zeszyt?

A ja nadal mam wrażenie, że pierwszy post wyjaśnia wszystko. Nie czepiaj się słówek, bo to nie ma sensu. Cytowany był artukuł z filmwebu i jeśli uważasz to sformułowanie za błąd to wyślij swoje uwagi na @ autora. Jeśli jednak masz czas na czepianie się słówek to powinieneś mieć też czas na skorzystanie z googla i wyszukanie informacji na temat wydawnictwa IDG, o którym wyraźnie wspomniano. Jest także informacja o tym, że dostępne będzie w kioskach i w Empikach. Co do pierwszego to nie problem, zapytasz w okienku, a Empiki nie są wielkimi molochami i zawsze są tam mili sprzedawcy, którzy odpowiedzą na każde twoje pytanie - za to im płacą.

Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-09 18:00:12)

#59 2006-03-09 18:53:37

strusic
Użytkownik

A jaka jest przybliĹźona data wydania SAC'a?

strusic.pngmalsig2.png

#60 2006-03-09 19:56:54

almisael
Użytkownik

gracol napisał:
almisael napisał:

A ja nadal mam wrażenie, że pierwszy post wyjaśnia wszystko. Nie czepiaj się słówek, bo to nie ma sensu. Cytowany był artukuł z filmwebu i jeśli uważasz to sformułowanie za błąd to wyślij swoje uwagi na @ autora. Jeśli jednak masz czas na czepianie się słówek to powinieneś mieć też czas na skorzystanie z googla i wyszukanie informacji na temat wydawnictwa IDG, o którym wyraźnie wspomniano. Jest także informacja o tym, że dostępne będzie w kioskach i w Empikach. Co do pierwszego to nie problem, zapytasz w okienku, a Empiki nie są wielkimi molochami i zawsze są tam mili sprzedawcy, którzy odpowiedzą na każde twoje pytanie - za to im płacą.

i z twojego wrażenia mam znać odpowiedź na swoje pytanie? Ja też mam dużo wrażeń ale w tym przypadku akurat ich zabrakło. Dlatego dopytuje się. W końcu to animesub.pl. Ludzie tu wykształeceni i poinformowani. Więc myśle sobie, ja głupi, że nie bedzie problemem dla  członków forum walnięcie posta z tekstem "ten zeszyt to będzie specjalne wydanie Kina Domowego". W koncu to jest jakieś 7 sekund luznego klikania. Tylko, że niektórzy nie potrafią się oprzeć pokusie i pokazują palcem i krzyczą "PATRZCIE NA MNIE, TO JA WYTKENŁEM/AM NOOBA!!" zamiast powiedzieć "tam jest odpowiedź".

Kończąc swój wywód.
Myślisz, że jak bym spytał w kiosku o Ghost in The Shell Stand Alone Complex DVD to by baba wiedziała o co chodzi? ;]

Stopka forum

© Animesub.info 2024