Nie jesteś zalogowany.
Wydanie specjalne będzie Dwa dodatki (making of, wywiad z reżyserem), zwiastuny, boxik, plus specjalnie na potrzeby tego wydania zremasterowana nowa wersja video. Data premiery też się zgadza - początek października.
No i git. Info potwierdzone przez Wydawnictwo.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
a czy Freeman wiadamo cos o gits:2? będzie on w kinach?
a wiadomo jaka cena będzię? :>
Epra jak zwykle pewnie 20 zl.
Epra jak zwykle pewnie 20 zl.
Dwie płyty, więc raczej będzie droższe.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
przeważnie tyle kosztowały ich wydania no ale może masz racje
Jeśli nie będą krzyczeć zbyt wiele prawdopodobnie się skuszę pomimo posiadania już pierwszego wydania GITSa
ja też:D
Ostatnio edytowany przez leon_8889 (2006-09-26 18:22:59)
W sierpniu mozna bylo gitsa:1 i 2 zobaczyc w CSW w warszawie ... niestety nie bylem :/
cena specjalnego wydania 2dvd to 34.90 PLN.
Niedługo będą nowe informacje.
hej hej....sorka że przerwe...ale.... VOLUME 7 właśnie trafił na moją półkę!!! [yahoo][yahoo]twardo kupuje do końca ....aj jak to miło mieć zaprzyjaźnioną panią w kiosku która pierwszego dnia odkłada GITSA!!!
Vol 8 też w tym miesiącu (pod koniec), gdyby ktoś nie wiedział. A w listopadzie koniec 1st Gig.
ja powinienem w tym tygodniu dostać pocztą:D
ja tez juz zakupilem vol. 7
a ja mam pytanie do Freeman'a :>
jak duzo czasu minie od zakonczenia wydawania pierwszej serii, zanim GITS2ndGIG zacznie wychodzic?
Mi już dziś przyszzzedł vol.7;)
@almisael - oby niezbyt dużo
mi przysłali wczoraj:) aż się zdziwiłem że tak szybko:D zawsze dostawałem z tygodniowym opuźnieniem:)
a tak z ciekawości zapytam czy NIE-prenumeratorzy mieli już możliwość kupienia tego pudełka na płyty??