Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Wreszcie jakaś świetna eromanga bez cenzury. Szkoda tylko, że taka mała rozdzielczość.
Jednak porównaj poniższe kadry (chociażby twarz/włosy tej dziewczyny). W wersji desudesu (ten górny) są ładniejsze (bardziej gładkie). I zwróć uwagę na szary kolor bluzki tego chłopaka. W twojej wersji są nawet jakieś białe pionowe kreski, których w tamtej nie ma.
Wyraźnie niższa jakość wynikająca z innego/gorszego skanu.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-12-04 23:04:49)
Tylko takie rawy znalazłem, a manga jest z cenzurą. Z bardzo małą, bo to tankoubon, ale ma.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Szkoda, że nie poszukałeś lepszych rawów. Ja bym ci nawet znalazł lepsze rawy jakbyś tylko napisał. Często jest tak, że na początku wychodzą niższej jakości, ale potem są alternatywne skany o doskonałej jakości (np od Team Comic ONE). Jak widać tłumacze angielscy znaleźli wyraźnie lepszej jakości. Mowa głównie o szarych kolorach bo na tym najbardziej widać niską jakość skanu.
Odnośnie cenzury to takie kreseczki w niczym nie przeszkadzają . Nawet o wiele większe kreski to jeszcze nic złego. Zobacz Comic X-Eros i inne od Wani Magazine.
Cenzura, która irytuje i wszystko zakrywa dzieli się na 2 rodzaje.
- mozaika (np COMIC KOH)
- całkowite wymazywanie (na biało lub czarno - COMIC Kairakuten)
Zobacz jak cenzurują gry Visual Novel. Tam zawsze walą mozaikę, więc całkowicie nic nie widać.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-12-05 03:05:07)
Strony 1