Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Tłumaczenie z wbijam.pl jest bardzo słabe, sporo błędnie przetłumaczonych zdań. Zobaczcie suby np. w odcinku 181. To jest dno i wodorosty. Patrząc prawdzie w oczy większości takie napisy pasują. Żeby chociaż to było przetłumaczone wiernie słowo w słowo z angielskiego to by mi w zupełności wystarczyło.
Aha, max-kun, teraz rozumiem. Czyli jak się przebrnie przez stertę śmieci dotrze się do odpowiedniego tłumaczenia
Ostatnio edytowany przez Tybek (2016-02-26 15:51:41)
Aha, max-kun, teraz rozumiem. Czyli jak się przebrnie przez stertę śmieci dotrze się do odpowiedniego tłumaczenia
Nom, musisz jakoś to przeboleć lub ew oglądać z napisami ang do chyba 350-400 odcinka, jak dobrze pamiętam. Niech ktoś to potwierdzi bo już nawet nie pamiętam xd
Tybek napisał:Tłumaczenie z wbijam.pl jest bardzo słabe, sporo błędnie przetłumaczonych zdań. Zobaczcie suby np. w odcinku 181. To jest dno i wodorosty. Patrząc prawdzie w oczy większości takie napisy pasują. Żeby chociaż to było przetłumaczone wiernie słowo w słowo z angielskiego to by mi w zupełności wystarczyło.
+1
Swoją drogą, masakra że tyle epków się obejrzało i to dopiero połowa...
Jak ja to obejrzałem, nie wiem
A w takim naruto, to 3/4 filerów i innych śmieci...
Xam10 napisał:Tybek napisał:Tłumaczenie z wbijam.pl jest bardzo słabe, sporo błędnie przetłumaczonych zdań. Zobaczcie suby np. w odcinku 181. To jest dno i wodorosty. Patrząc prawdzie w oczy większości takie napisy pasują. Żeby chociaż to było przetłumaczone wiernie słowo w słowo z angielskiego to by mi w zupełności wystarczyło.
+1
Swoją drogą, masakra że tyle epków się obejrzało i to dopiero połowa...
Jak ja to obejrzałem, nie wiem
A w takim naruto, to 3/4 filerów i innych śmieci...
Ja widziałem dwa razy od 1 do koło 700, teraz jestem na 715. Można można... wystarczy się nudzić w pracy czekając na klienta, odpalasz wbijam i oglądasz onlajn... serio.
Strony Poprzednia 1 2