Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dzięki kostek00 bardzo mi pomogłeś. Jesteś wielki
Wiecie, że jak leniowi nie powiecie "Sam sobie poszukaj" to będzie do was wracał z każdą duperelką?
Dodawanie odcinków do anidb duperelką bym nie nazwał. Z początku może okazać się trudne.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Bez przesady, gdy już znalazłem wersję GUI, poszło bez problemów.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bez przesady, gdy już znalazłem wersję GUI, poszło bez problemów.
Edit: nvm.
Wiesz, Logan jest z takich, którzy by chcieli, żeby ktoś im wszystko zrobił za nich i jeszcze pokazał paluszkiem "O tu masz kliknąć, a tu przesuń i puść" itp.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2014-01-06 06:42:30)
Ciekawostka. Sam właśnie musiałem dodać Marine i Avdump GUI wywala mi błąd zgodności nicka z API Key oO
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ciekawostka. Sam właśnie musiałem dodać Marine i Avdump GUI wywala mi błąd zgodności nicka z API Key oO
Ja używam Avdump2 GUI i jeszcze żadnych problemów z tym nie miałem.
Mogę udostępnić skrypt bat. Wystarczy przerzucić na niego plik i skanuje go automatycznie (+ eksportuje hash do pliku txt, chociaż do tego używam emule link creator).
Edit: Albo co tam
@ECHO OFF
"*ścieżka do folderu z avdump*\avdump.exe" %1 -exp:"*ścieżka, gdzie ma być eksportowany hash*\*dowolna nazwa*.txt" -ac:*nick*:*hasło*
pause
np.
@ECHO OFF
"D:\Program Files (x86)\eMule LinkCreator\avdump\avdump.exe" %1 -exp:"D:\Program Files (x86)\eMule LinkCreator\avdump\filename.txt" -ac:masagrator:encepence123
pause
Pewnie można to jakoś odchudzić.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-01-06 13:24:05)
marek2fgc, dzięki za chęci, ale chyba aktualka coś skopała. Właśnie pobrałem z wiki nowszą wersję, przeinstalowałem i poszło już bez problemów
Strony Poprzednia 1 2