Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam
Mam nietypową sprawę otóż doświadczyłem ostatnio zjawiska padniętego dysku (wszystkie dane utracone). Po ponownym zainstalowaniu systemu próbowałem odzyskać dostęp do wszystkich portali z których korzystałem wcześniej. Logowałem się za zwyczaj bez wprowadzania hasła gdyż przeglądarka je pamiętała. Ku mojemu zdziwieniu nie mogę się zalogować na portal xxxhttp://rstorrent.org.pl/login.php.xxx Pamiętam login oraz mail jaki został użyty do rejestracji (która odbyła się prawie 4 lata temu). Jednak ani próba zalogowania ani odzyskania hasła skutkuje tym iż wyskakuje komunikat niepoprawne haslo lub login itp. Na domiar złego nie można w żaden sposób się skontaktować z włodarzami strony aby przywrócić dostęp (gdyż wymaga to logowania). Pecha dopełnia fakt iż rejestracja jest obecnie zamknięta. Bardzo zależy mi na tej stronie gdyż jest tam bardzo dużo materiałów ze świata Star Treka. Czy ktoś posiada tam konto i mógłby mnie skontaktować z jakim adminem (szefem kiedyś był osobnik o nicku tajpan) jeśli dobrze pamiętam.
Proszę o pomoc.
Strony 1