Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Akitoshi i Hitomi są rodzeństwem i mieszkają sami od śmierci rodziców. Pewnego dnia w ich domu pojawia się żniwiarz ogłaszając im, że Akitoshi niedługo umrze. Jednak jest sposób na uniknięcie śmierci. Chłopak musi spłodzić dziecko, a nie mając dziewczyny pozostaje mu tylko jego piękna siostra, Hitomi.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
fajne;) ale mam też pytanie czy mug byś przetłumaczyć Space Ship Aggaruter Ep1
Gibomai - 01
zalezy mi najbardziej na tym pierwszym jeżeli masz oczywiście ochote je przetłumaczyć;)
"mug byś":
dobre
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
fajne;) ale mam też pytanie czy mug byś przetłumaczyć Space Ship Aggaruter Ep1
Gibomai - 01
zalezy mi najbardziej na tym pierwszym jeżeli masz oczywiście ochote je przetłumaczyć;)
Już są przetłumaczone: Spaceship Agga Ruter, Gibomai.
tak ale z wbudowanymi napisami w film
i jeszcze pare pozycji takich jak;
Maid in Heaven
Temptation fajna fabuła
Night Shift Nurses: Exp.
Darcrows
Spa Of Love
Slutty Princess Diaries kzięzniczki i niewyżty kziąże
Rinetsu Vol1 i 2 zapłodnienie kobiet aby jego rud przeżył poprostu zajebiste
Momiji 3
Romance is in the Flash of the Sword
Harvest Night 2 i 1
Its A Family Affair 2
Crimson Girls
Dark Future - Vol 1 [Japanese](Episode 1) fajna
Imouto Jiru 1 / Younger Sister Juice 1 i 2
Ringetsu - Vol 3 [Japanese](Episode 3)2 i 1
Seisen Gakuin / Study-A-Broad 1
super hentai bardzo prosze cie kostek nie musi być wszystko ale choć pare pozyci
Bardzo proszęęęę z wbudowanymi napisami w film albo gdzie można sciągnąć je ale prez jakieś bezpłatne storny
Ostatnio edytowany przez henhenclimaxstepsister (2012-06-24 11:49:38)
tak ale z wbudowanymi napisami w film
Masz jakiś konkretny powód, dla którego preferujesz wbudowane napisy, czy chodzi tylko o trudności w zdobyciu odpowiednich wydań do napisów umieszczonych w bazie ANSI? Jeśli to drugie to pytaj w tym temacie, a zapewne ktoś pomoże (tylko zaznacz, że to tytuł 18+).
Co do propozycji, to ułatwisz Kostkowi zastanawianie się, jeśli napiszesz choćby po dwa zdania o interesujących Cie tytułach Taka lista nie wygląda zachęcająco.
vegeta391 napisał:"mug byś":
dobreZamiast trzepać jajca [ do ciasta] mógłby zając się czytanie książek
Czy chodziło Ci może o zajmowanie czytanych książek przez zająca? Ty lepiej przestań czytać, bo Ci szkodzi na pisanie. A sport to zdrowie!
ale chce strony gdzie sa wbudowane napisy w film znacie jakieś tylko bezpłatne!!!!!!!!!?????
EDIT1:
kostek zerknij na nie bardzo prosze!!!?? a nuż ci sie jakieś spodobaja i wżucisz na nyan oczkod
EDIT2:
Tanis napisał:
vegeta391 napisał:
"mug byś":
dobre
Zamiast trzepać jajca [ do ciasta] mógłby zając się czytanie książek
bardzo zabawne boki zrywać !!!!
Powinieneś dostać bana za pisanie jednego posta pod drugim, kaleczenie polskiego języka i braku znajomości bbcode.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-24 11:56:30)
boże nie rozumiesz że chce sciągnąć film z wbudowanymi napisami ale nie wiem gdzie film i napisy razem rozumiesz i szukam takich torentów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niemniej twój problem, jakże kretyński zresztą, nikogo nie interesuje, ponieważ napisałeś to wszystko w złym dziale, złym temacie.
ale kostek wrzuca hentaie z polskimi napisami a co proponujesz gdzie pisać
Zapewne tam, gdzie trzeba to napisać. Wysil się trochę, leniwy człowieku, i sobie poszukaj.
ale kostek wrzuca hentaie z polskimi napisami a co proponujesz gdzie pisać
Oświecę cię i na przyszłość stosuj się do tego. To jest temat poświęcony hentaiowi "Ane Haramix" i tylko jemu, nie żadnym poleceniom i poszukiwaniom. Od tego są inne działy, więc z łaski swojej poszukaj ich albo na przyszłość pisz pw. Jeśli dalej będziecie to ciągnąć, to wyczyszczę cały temat ze zbędnych postów.
Edit: Proszę cię o jeszcze jedno, pisz poprawnie po polsku, bo twoje wypowiedzi wyglądają jak bełkot i raka oczu można dostać, wystarczy jeśli będziesz się stosować do podstaw języka polskiego.
ok kostek00
Strony 1