Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Sam z chomika brałem ale swego czasu dostałem pw z którego wynikało, że odcinki zostały zakupione grupowo, więc ma to raczej więcej osób. Oczywiście nie wykluczam, że nikt nie podzieli się tym za darmo ale 300 za coś co ma już kilka osób i za co nikt sam 300 nie zapłacił? Lekkie przegięcie. Ja dostałem propozycję "dorzucenia się" za linki z której nie skorzystałem. Ale nie kuźwa 300 złotych
Koledze (?) Delce:
Jednak proponuję nie cieszyć się zbyt wcześnie, albowiem radość może być zbyt pochopna. To tylko i aż nominacja na Złoty Górnik Awards 2013. Niemniej na forum jest ktoś jeszcze.
Pewnie nie znasz, ale legendy o tym mocarnym i zacnym zawodniku obiegły już wieści po całym ANSI wzdłuż i wszerz, starsza gawiedź pamięta najbardziej epickie złote myśli naszego dzielnego protagonisty. Znany jest nie tylko pod tym banalnym nickiem, ale również pedośledź, bajkozjeb i wiele, wiele innych. Ale to nie wszystko. Posiada on niezwykłą zdolność.
Tym samym rzucając ci wyzwanie. Już nie wystarczy odgrzebać temat sprzed 4 miesięcy. Nie, nie, teraz trzeba włożyć w to całe swoje serce. Musisz dniami i nocami wyszukiwać coraz to starsze tematy, które zginęły w otchłani niepamięci użytkowników tejże społeczności, i w nich odpowiadać.
Tylko tak możesz możesz ostatecznie zdobyć główną nagrodę, będącą przy okazji twą przygodą życia.
Niech moc będzie z tobą, Górniku.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-02-11 23:22:54)
Ty dulowaty userze!
zawsze można tak, chyba najlepsza promocja, to 65gb za 15 zeta
http://allegro.pl/chomikuj-60-gb-5-gb-g … 61861.html
edit:
załóżcie się na 1 chomika i ssajce
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-02-11 23:56:47)
zawsze można tak, chyba najlepsza promocja, to 65gb za 15 zeta
http://allegro.pl/chomikuj-60-gb-5-gb-g … 61861.htmledit:
załóżcie się na 1 chomika i ssajce
Ty mówisz poważnie?
Ty dulowaty userze!
Koledze (?) Delce:
Pokaż spoiler Nominacja 2013Jednak proponuję nie cieszyć się zbyt wcześnie, albowiem radość może być zbyt pochopna. To tylko i aż nominacja na Złoty Górnik Awards 2013. Niemniej na forum jest ktoś jeszcze.
Pokaż spoilerTomcio.Pewnie nie znasz, ale legendy o tym mocarnym i zacnym zawodniku obiegły już wieści po całym ANSI wzdłuż i wszerz, starsza gawiedź pamięta najbardziej epickie złote myśli naszego dzielnego protagonisty. Znany jest nie tylko pod tym banalnym nickiem, ale również pedośledź, bajkozjeb i wiele, wiele innych. Ale to nie wszystko. Posiada on niezwykłą zdolność.
Pokaż spoilerPotrafi odgrzebać tematy nawet sprzed 3 lat.Tym samym rzucając ci wyzwanie. Już nie wystarczy odgrzebać temat sprzed 4 miesięcy. Nie, nie, teraz trzeba włożyć w to całe swoje serce. Musisz dniami i nocami wyszukiwać coraz to starsze tematy, które zginęły w otchłani niepamięci użytkowników tejże społeczności, i w nich odpowiadać.
Tylko tak możesz możesz ostatecznie zdobyć główną nagrodę, będącą przy okazji twą przygodą życia.
Niech moc będzie z tobą, Górniku.Pokaż spoilerCzy ja kiedyś mówiłam, że poniedziałek to nie dzień tygodnia, to stan umysłu?
+1
Tak dobrego tekstu dawno nie czytałem
LagoonCompany napisał:zawsze można tak, chyba najlepsza promocja, to 65gb za 15 zeta
http://allegro.pl/chomikuj-60-gb-5-gb-g … 61861.htmledit:
załóżcie się na 1 chomika i ssajceTy mówisz poważnie?
To KKnD, pytasz się go poważnie czy jest poważny?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Kurde, rozumiem płacenie za nagrywane z tv seriale, jakby to były zagubione odcinki Dr. Who, ale za średnie, niskobudżetowe anime, w którym bohaterka zamienia się w tłustego, latającego wieprza? W dodatku z marnym dubbingiem i tłumaczeniem z angielskiego dubbingu...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5