Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Asuka jest młodą czarodziejką. Pewnego dnia przyjmuje do drużyny młodego rycerza, Kei. To co miało być podróżą i poszukiwaniem przygód zmienia się całkiem w coś innego. Kei wpadł także w oko młodej kapłance, Raphael.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Oglądałem ten jeden odcinek i był całkiem fajny choć szkoda, że w kółko z tą samą. Jeśli chodzi o stronę wizualną to nie było źle choć to nie ten styl kreski, który najbardziej lubię.
Mi się bardzo podobało kreska jak dla mnie bardzo dobra lubię takie choć racja że z tą samą ciągle ale pod koniec miałem nadzieje że tamtą wyrucha ale BOOM! i po nadzieji
Ostatnio edytowany przez lolak55 (2011-12-18 16:08:45)
mi się podoba kreska, Asuka ładnie wygląda . Dzięki za release
Prawdopodobnie wszystkie hentaie produkcji firmy PoRO mają ładną kreskę.
Jednak jeśli chodzi o jakość wizualną to większość tytułów od PoRO jest co najwyżej średnia i tylko nieliczne produkcje są naprawdę ładne. Najlepszym wizualnie tytułem od PoRO było Kagirohi: Shaku Kei.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-12-20 02:26:55)
Miło by było, gdyby zrobili jeszcze kilka epów z pozostałymi dziewczynami.
A sam hentai niezły, podobał mi się styl kreski - mój ulubiony. ^^
Dzięki za przetłumaczenie.
Zobaczcie ten kadr i tekst.
To dobrze pokazuje myślenie Japończyków robiących (i oglądających) hentaje. Kolega (Bolf) mu powiedział jakie są dziewczyny.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-05 00:55:16)
Oj, tom, ty i twoja wiedza o kobietach...
Ty dulowaty userze!
Ciii, pewnie ukończył studia kobietyczne
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Pisałem o Japończykach (jakby ktoś nie zrozumiał), gdyż oglądając hentaje można dojść właśnie do takich wniosków. Przedstawia to zamieszczony przeze mnie kadr.
Oczywiście Wizard Girl Ambitious to produkcja bez przemocy seksualnej.
EDIT:
Śmiać się, nie? Bo płakać już nie mogę.
Płacz nad sobą.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-05 01:33:13)
Śmiać się, nie? Bo płakać już nie mogę.
ed:
dulu napisał:Śmiać się, nie? Bo płakać już nie mogę.
Płacz nad sobą.
Tom, przecież nad tobą nie będę, bo to strata czasu. Płaczę nad sobą, bo o tej godzinie czytam twoje durne posty, a jutro muszę do roboty wstać.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-04-05 01:48:36)
Płaczę nad sobą, bo o tej godzinie czytam twoje durne posty, a jutro muszę do roboty wstać.
To w takim razie zadam ci pytanie i sprawdzę twoją inteligencję. Co było durnego w tamtym poście odnośnie hentajów ?
To, co w większości twoich postów, są zbędne. Oczywiście pominę braki w posługiwaniu się rodzimym językiem.
Ściśnijcie, idźcie się nabijać z innych gdzie indziej. A ty dulu przestań ciągle go prowokować, a przynajmniej w dziale Nyan.
Kenshiro napisał:dulu napisał:Śmiać się, nie? Bo płakać już nie mogę.
Płacz nad sobą.
Tom, przecież nad tobą nie będę, bo to strata czasu. Płaczę nad sobą, bo o tej godzinie czytam twoje durne posty, a jutro muszę do roboty wstać.
Tak z ciekawości, zakochaliście się w sobie, że się kłócicie jak stare małżeństwo ?
Faktycznie jestem ciągle prowokowany.
Obrazek przedstawia naprawdę ciekawe myślenie Japończyków (odnośnie seksu), gdyż raczej na zachodzie tak nie uważają.
Sądziłem, że będzie II odcinek Wizard Girl Ambitious, a na razie nic nie ma.
To, co w większości twoich postów, są zbędne.
Mówisz, że są oczywiste. Nie sądzę, że każdy o tym wie. Zarówno o anime jak i w tym przypadku o hentajach.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-04-05 16:31:31)
Chyba ulegasz prowokacjom.
Strony 1