Nie jesteś zalogowany.
Niestety do francuzów nie macie się co przyczepić:) Nie wycieli oni nawet sekundy z Dragon Balla. Ich wydanie jest pełne UNCUT. To polacy popaprańcy pocieli całego Dragon Balla idioci. Tutaj macie dowód na to odcinek, w którym w polskim wydaniu nie ma bo został usunięty, a we francuskim jest:D I ma sie dobrze:
http://www.megaupload.com/?d=VAFP55YM
Wszystko zaczyna się od czasu 10:16. Pozdro dla kumatych.
Ostatnio edytowany przez florion (2011-11-30 17:49:28)
Dzięki, że specjalnie założyłeś temat, aby nas o tym poinformować. Naprawdę bardzo przydatna to informacja.
Mnie tam MU nadal nie działa.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Chyba nikomu nie działa.
Jemu to powiedz
Chyba nikomu nie działa.
Niektórym działa, ale mnie też nie.
Wracając do tematu.
Po pierwsze, nie znudziło ci się już zakładanie bezsensownych tematów związanych z DB?
Po drugie, mylisz się, to Francuzi ocenzurowali DB.
Po trzecie...
Niestety do francuzów nie macie się co przyczepić:) Nie wycieli oni nawet sekundy z Dragon Balla. Ich wydanie jest pełne UNCUT. To polacy popaprańcy pocieli całego Dragon Balla idioci. Tutaj macie dowód na to odcinek, w którym w polskim wydaniu nie ma bo został usunięty, a we francuskim jest:D I ma sie dobrze:
http://www.megaupload.com/?d=VAFP55YM
Wszystko zaczyna się od czasu 10:16. Pozdro dla kumatych.
Nie śmiejcie się, ja chciałbym chociaż zobaczyć, co za wynalazek znajduje się pod tym linkiem.
No co...
Na bank wersja uncut, do której ktoś dodał francuską ścieżkę dźwiękową, a nasz agent pomyślał, że to wersja, którą emitowano niegdyś we Francji.
EDIT DOWN. Cokolwiek byś nie wstawił, to i tak nie udowodnisz, że to nie Francuzi ocenzurowali DB.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2011-11-30 17:34:56)
Niebawem wstawie Riposte Songokana w wersji francuskiej. To sobie dopiero porównacie:) Odcinek jest 7 minut dłuższy niż polska wersja.
Poza tym co to za błąd w nazwie tematu? A już poprawiać na "Polaków" (z wielkiej litery)!
Poza tym co to za błąd w nazwie tematu? A już poprawiać na "Polaków" (z wielkiej litery)!
Nie rób mi tu offtopu.
Ostatnio edytowany przez florion (2011-11-30 17:49:58)
Jesteś naprawdę zabawnym człowiekiem, florion.
Czemu MU nie działa? :<
For those who have found, megaupload links no longer work.
For everything working again, go into the properties of your network card.So in Control Panel, Network and Internet Network and Sharing Center, and then click Change settings of the card has left.
There, your various network cards appear. You have to right clickthe network adapter that is connected to your box and doproperties.
Once the properties open, you must go to the properties of IPv4.
Then check the bottom "Use the following DNS server address' and enter in both fields these two addresses:
208.67.222.222 and 208.67.220.220 for the second DNS.
Confirm all windows, wait a bit, and open a new windowmegaupload, it should work again.
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2011-11-30 18:36:04)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Działa, dzięki.
Tak.
Francuzi nie pocieli DB, to Polacy!
Ty dulowaty userze!
Na bank wersja uncut, do której ktoś dodał francuską ścieżkę dźwiękową, a nasz agent pomyślał, że to wersja, którą emitowano niegdyś we Francji.
Cóż, sprawdziłem. Po prostu we Francji wydali wszystkie serie DB na DVD, i to już dawno, bo w 2007.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2011-11-30 22:04:50)