Nie jesteś zalogowany.
Siemka. ~
Ma ktoś do sprzedania drugą płytę z GTO oraz Code Geass (+ R2) wydanych przez Anime Vision?
Bardzo mi na nich zależy.
Proszę o kontakt: kanda.yuu@op.pl
Niedawno w którymś większym sklepie internetowym była głośna wyprzedaż wydawnictwa. Wymienione płyty na pewno były - poszukaj.
Ejs, właśnie widzę, że je wyprzedano xD
Niedostępne tytuły w wyprzedaży anime
05-10-2011, AdministratorInformujemy, że wysprzedaliśmy cały dostępny nakład tytułów:
GTO DVD VOL. 2
CODE GEASS LELOUCH OF THE REBELION
CODE GEASS LELOUCH OF THE REBELION R2
up: to dziwne, bo ile CG faktycznie jest niedostępne na ich stronie, o tyle GTO ma status "duża ilość". Więc któreś dane są nieaktualne - albo te w newsie, albo te z podstrony.
Ty dulowaty userze!
Duża ilość GTO jest, ale nigdzie nie można dostać 2 płytki. Sam poluję na nią już od prawie 2 miesięcy.
Nick na ANSI: bobek784v2
Mam Code Geass Vol 1 (pierwsze 9 epków pierwszej serii). Jakby Cię interesowało, to odpisz tutaj, ja później zajrzę.
Chętnie kupię.
Uch, mam nadzieję, że uda mi się dokupić pozostałe woluminy.
Co do reszty, to oczywiście jeśli ktoś ma resztę CG oraz GTO, to proszę o wiadomość.
Heh, GTO:
http://www.amazon.de/Great-Teacher-Oniz … B00011Y2XE
Tylko trochę drogo wyjdzie.
Możesz jeszcze poszukać na jakiś francuskich stronach, ale wątpię, żeby było taniej.
Nick na ANSI: bobek784v2
Code Geass tutaj jest :
Ja z kolei wróciłem właśnie z Komikslandii na pasażu Metro Centrum. Mają tam 2x Vol 2 drugiej serii CG i 1x vol 3 drugiej serii CG. Więcej nie mają i mieć nie będą, ponadto podobno szybko schodzi.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2011-10-24 18:16:28)
Dzięki wielkie za informacje. Gdyby ktoś jeszcze natrafił na podobne okazje, to proszę o odpowiedzi w temacie. ^^