Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, a więc oczekując na ANSI na napisy, wpadł mi jeden śmieszny pomysł. Zatem, do rzeczy. Przypomniała mi się jedna dosyć stara stronka, na której zakłada się własne miasto, które rośnie wraz z ilością odwiedzin. Lecz jest pewne ograniczenie, żeby ludzie nie odświeżali non stop strony, i nie nabijali wejść. Limit wynosi, że każdy może naliczyć odwiedziny tylko RAZ NA 24 GODZINY. Zupełnie jak na Pajacyku, lub innych charytatywnych stronach.
A więc, kontynuując, odwiedziłem tą stronkę, i wpadłem na pomysł stworzenia miasta ANSI. Wy możecie się przyłączyć do zabawy, i zaglądać do miasta raz dziennie!
Zanim podam jeszcze link, napiszę, że w miarę tego, jak się rozbudowuje miasto, będą dochodzić nowe linki. Będą one odpowiedzialne, o tworzenie miejsc pracy, i takich tam, żeby "mieszkańcy" mieli gdzie pracować, czuli się bezpieczni, czy też żeby transport był odpowiedni.
A więc oto link!:
>> MiniMiasto - Dodawanie mieszkańców! <<
>> Link do budowania miejsc pracy! <<
Enjoy
Ostatnio edytowany przez MadMan (2011-07-11 20:01:56)
@Refresh
Dodany link do budowania miejsc pracy! Proszę wchodzić również w normalny link, gdyż w ten drugi nie jest potrzebne klikanie non stop!
Fascynująca zabawa. Na Pajacyka, czy inne stronu z "Góry grosza" warto wbijac, bo ludzie coś z tego mają (mam nadzieję). Tutaj nie widzę celu, ale to tylko jedno czy dwa kliknięcia, więc jak się komuś chce zbudować imperium ANSI...
Sorka, ale to raczej nie przejdzie. Niestety, wątek zamykam.
"Skazany na zajebistość"
Strony 1