#1 2011-07-11 15:24:24

MadMan
Użytkownik

[Zabawa]MyMiniCity

Witam, a więc oczekując na ANSI na napisy, wpadł mi jeden śmieszny pomysł. Zatem, do rzeczy. Przypomniała mi się jedna dosyć stara stronka, na której zakłada się własne miasto, które rośnie wraz z ilością odwiedzin. Lecz jest pewne ograniczenie, żeby ludzie nie odświeżali non stop strony, i nie nabijali wejść. Limit wynosi, że każdy może naliczyć odwiedziny tylko RAZ NA 24 GODZINY. Zupełnie jak na Pajacyku, lub innych charytatywnych stronach.

A więc, kontynuując, odwiedziłem tą stronkę, i wpadłem na pomysł stworzenia miasta ANSI. Wy możecie się przyłączyć do zabawy, i zaglądać do miasta raz dziennie!

Zanim podam jeszcze link, napiszę, że w miarę tego, jak się rozbudowuje miasto, będą dochodzić nowe linki. Będą one odpowiedzialne, o tworzenie miejsc pracy, i takich tam, żeby "mieszkańcy" mieli gdzie pracować, czuli się bezpieczni, czy też żeby transport był odpowiedni.

A więc oto link!:

>> MiniMiasto - Dodawanie mieszkańców! <<

>> Link do budowania miejsc pracy! <<
Enjoy  smile

Ostatnio edytowany przez MadMan (2011-07-11 20:01:56)

#2 2011-07-11 20:01:34

MadMan
Użytkownik

Odp: [Zabawa]MyMiniCity

@Refresh

Dodany link do budowania miejsc pracy! Proszę wchodzić również w normalny link, gdyż w ten drugi nie jest potrzebne klikanie non stop!

#3 2011-07-11 21:26:29

Wakabayashi
Użytkownik

Fascynująca zabawa. Na Pajacyka, czy inne stronu z "Góry grosza" warto wbijac, bo ludzie coś z tego mają (mam nadzieję). Tutaj nie widzę celu, ale to tylko jedno czy dwa kliknięcia, więc jak się komuś chce zbudować imperium ANSI...

#4 2011-07-11 21:29:09

Zjadacz
Użytkownik

Sorka, ale to raczej nie przejdzie. Niestety, wątek zamykam.

"Skazany na zajebistość"

Stopka forum

© Animesub.info 2024