Nie jesteś zalogowany.
Razem z Krzyżem postanowiliśmy, że zapytamy użytkowników ANSI, kto jeszcze wybiera się na ten oto dzień rozpierduchy totalnej.
No więc każdy wie, o co kaman, więc rozspisywał dalej się nie będę.
??
Gdyby nie fakt, że mam 20zł na życie do końca czerwca, to pewnie bym i ja pojechała ;p
No i czemu Iron Maiden będzie tylko w UK, ja się pytam? Nie fair :/
Gdyby nie fakt, że mam 20zł na życie do końca czerwca, to pewnie bym i ja pojechała ;p
No i czemu Iron Maiden będzie tylko w UK, ja się pytam? Nie fair :/
Był w zeszłym roku.
Tak, pamiętam. Był to bodajże czwarty pod rząd ich koncert w Polsce, gdy życie spłatało mi psikusa i zrobiło wszystko, bym nie mogła pójść W sumie powinnam się cieszyć, że uniknęłam piątego... ;p
No nic, życzę genialnej zabawy wszystkim tym, którzy się wybierają
Ja też się wybieram. Na takim festiwalu trzeba być, tym bardziej z taką obsadą.
Anthrax... damn, gdyby grali sami, poszedłbym na ten koncert, ale reszta, oprócz Slayera, mnie zniechęca Poza tym możliwe, że Zamek Wielkich Mistrzów będzie mnie trzymał przy murach, więc i tak nie ma się co zastanawiać.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobra, pytanie. Z okolic Jastrzębia jedzie ktoś i szuka tańszego transportu? Bo mamy pare wolnych miejsc w busie, a jak będzie komplet to wyjdzie po 75 zł max na osobe w te i wewte.
Ja też się wybieram, ale raczej nie sądzę by udało się nam spotkać na miejscu. Jakieś to takie nierealne się wydaje w tym tłumie.