Nie jesteś zalogowany.
Witam, jak w temacie szukam gry/aplikacji która jest odpowiednikiem planszowej gry w GO. Może ktoś z forumowiczów taką posiada albo ją gdzieś widział. Najlepiej jeżeli byłaby w rozdziałce 240x320.
W ogóle ktoś wydał tą grę kiedykolwiek. Bo pamiętam, że jeszcze ze 4 lata temu dawali niezłą nagrodę dla człowieka, który ją stworzy i będzie ona na takim poziomie jak np. szachy (gdzie mistrzowie mieli problem podczas gry z kompem). W tedy były próby jej stworzenia, ale gra ta była na takim poziomie, że człowiek po zapoznaniu się z zasadami gry był w stanie ograć kompa.
Aha szkoda, dzięki za info w każdym bądź razie
Go na telefon można ściągnąć, ale nie ma opcji grania z CPU, można samemu ze sobą i mieli wprowadzić grę przez bluetooth z tego co pamiętam. Link do projektu: http://www.mobilego.org/.
gra ta była na takim poziomie, że człowiek po zapoznaniu się z zasadami gry był w stanie ograć kompa
Nie wiem, czy mówimy o tym samym, ale dzisiejsze boty potrafią grać już całkiem nieźle, widziałem takie, co mają KGSowe 2 dan. Fakt, że z jakimś pro nie mają szans, ale to poziom już dość naprawdę mocnego amatora. Na Pyrkonie był chyba o tym panel, ale przegapiłem
Mam na phona wersje na bluetooth, niestety nie miałem z kim grać więc nie wiem czy działa. Upne na jakiś serwer wieczorem.