Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Żeby nikt nie myślał, że to temat założony przez nuba, chociaż to by się zgadzało.
Nie chcę pytać, jak je robić, ale potrzebuję kogoś, kto określi mi, co jest nie tak z obrazkiem.
Kiedyś miałem już taki objaw, ale to było dawno i nie prawda, więc nie pamiętam, co to było.
O ile jeszcze coś kojarze, to chyba kanały alpha albo przeplot w obrazku.
Dlatego potrzebuje kogoś, kto mi to potwierdzi albo powie, że obrazek w ogóle jest skaszaniony.
No więc... Oto jeden obrazek:
http://www.speedyshare.com/files/211431 … nShot0.bmp
I nie pamiętam, czy to naprawiałem, czy w ogóle usuwałem, bo się naprawić nie dało... Ktoś mi powie? Szukałem rzecz jasna, ale dzisiaj po prostu moje komórki są odmóżdżone i nie dam rady.
Jeśli komuś by się wyświetlał normalnie, to tu proszę JPG, jak to wygląda:
Informacje: gra wiadomo jaka, system Windows 7, anti-aliasing wyłączony (gdzieś tam się doczytałem), w Paincie, IrfanView, PhotoFiltre - identyko otwiera na szaro i za Chiny nie wiem, jak to ruszyć.
Aha, jak ktoś by pytał, czy bez włączonej gry pulpit normalnie się skrinszotuje, to tak.
W sumie, to chyba bardziej bym się zapytał, jak skonfigurować grę, żeby mi robiło normalne screenshoty. xD
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-02-26 03:51:23)
Dobra, panowie i panie! Tematu nie było, znalazłem o dziwo przyczynę. W końcu.:D
Rozdzieczość. To teraz inne pytanie. Ktoś grał w to na 1366x768, czyli na największej możliwej i robił na niej działające screenshoty? Bo na 800x480 mi się udało, ale hm... Za małe to...
Rozdzielczość dziwna, skriny bym porobił, a nie wiem, co z tym fantem zrobić...
Ostatnio edytowany przez Hatake (2010-02-26 04:03:02)
Strony 1